Egy western, amit minden Trónok harca-rajongónak látnia kell

Kit Harington és Carice Van Houten is szerepelnek a vértől és izzadságtól mocskos Brimstone-ban.

Óriási hírünk van a Trónok harca és westernfilmek rajongóinak: hamarosan mozikba kerül a Havas Jont alakító Kit Harington és Carice Van Houten főszereplésével leforgatott, Brimstone című bűnös-véres westernfilm - írja a Movieweb. És mivel a premier jövő héten lesz a torontói filmfesztiválon, a napokban rengetek promókép és videó kijött hozzá, hogy a Trónok harca rajongók viszontláthassák a kedvenceiket még a 7. évad előtt.

mv5bzjiwmzgym2etnmi0oc00nzqylwjhmjitymq5nwyxztk1mjg2xkeyxkfqcgdeqxvynty0mtkxmtg_v1_sy1000_cr0_0_1500_1000_al.jpg

A történet természetesen egy Isten háta mögötti, vadnyugati porfészekben játszódik, ahol egy Liz nevű farmerlány (Dakota Fanning) idilli életet él - egészen addig, amíg egy új tiszteletes nem jön a városkába. A Lincoln-szakállú papnak (Guy Pearce) ugyanis sajátos elképzelései vannak a bűnbocsánatról, és elkezdi terrorizálni a híveket: a fiatal lányokat például előszeretettel vetkőzteti meztelenre, mielőtt megkorbácsolná őket. Liz pont szemtanúja lesz egy ilyen esetnek, amit később kegyetlenül megtorol a tiszteletes: először csak néhány állat tűnik el, aztán később Liz lánya is.

A további szereplői Dakota Fanning és Guy Pearce mellett: Carla Juri, Emilia Jones, William Houston, Ivy George, Naomi Battrick, valamint a Trónok ahrca tűzpapnője, Carice Van Houten. És persze Kit Harington, aki valamiféle bérgyilkos vagy fejvadász lehet, az egyik jelenetben ugyanis látványosan felakaszt egy pottyantós budin ücsörgő, rosszarcú fickót.

A holland rendezőnek, Martin Koolhovennek egyébként ez lesz az első angol nyelvű filmje.