Elvasárnapolás

A naphoz hűen vásárral kezd az ajánló, hogy aztán mindenféle rendes vasárnapi tevékenységet reklámozzon a felfedező kedvűeknek. Folytatódik a hétvégi börze, és utána jól eshet a séta ikonikus temetőnkben. Itt lesz aztán a mozis rész. A zenevonatra műfajkvócienssel készítem fel a közönséget, gyerekes dallamoktól kezdve a komolyon át a világméretű bulikáig. Vasárnapoljátok el jól!

Népsziget Bolhapiac és Vintage Vásár

Népsziget, november 14., 7:00

A kezdeti hatalmas érdeklődés alapján, novemberben is megrendezik a Népsziget Bolhapiac eseményt az ATNO Forge Klubműhelyben! Szeretettel várnak mindenkit október 10-én Újpest család- és kutyabarát bolhapiacán és vintage vásárán a Népszigeten.

Börzék hétvégéje - Nemzetközi rovarbörze

KMO Művelődési Központ, november 14., 9:00

November 13-án és 14-én, a Börzék hétvégéje keretén belül ásvány és ékszerbörzét, valamit rovarbörzét is szerveznek a KMO Művelődési Központban. A Rovarbörzét november 14-én, vasárnap, 9 órától rendezik meg a KMO-ban

Makers Market Budapest

Turbina Kulturális Központ, november 14., 10:00

A Makers Market Budapest egy havi rendszerességű vásár, ahol a designra és a kortárs kézművességre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhat.

Fák és fejfák - Farkasréti séta

Farkasréti temető, november 14., 10:00

A Farkasréti temetőben több a neves halott, mint a kolozsvári Házsongárdi temetőben és a budapesti Kerepesi úti temetőben együttvéve. Ez Buda egyik legrégebbi sírkertje, közel tízezer híresség végső nyughelye. Farkasrét nem művésztemető, de kiemelten sok művész nyugszik itt, akiknek a sírja mára zarándokhellyé vált.

Játsszunk együtt! – Halász Judit koncert

Vigyázó Sándor Művelődési Ház, november 14., 11:00

A Játsszunk együtt! című koncerten az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Óbudai Kulturális Központ, november 14., 11:00

A gyerekeknek szánt első Kaláka zenéskönyv 1986-ban ezt a címet viselte: Nálatok laknak-e állatok? Bizonyára sokan emlékeznek a szülők közül is gyerekkorukból a kicsi könyvecskére a kazettával.

Az eozin nyomában

Zsolnay gyár-Látványmanufaktúra, november 14., 14:30

Ismerje meg élőben, hogyan készülnek a híres eozintermékek a Zsolnay Látványmanufaktúrában, és tekintse meg az Apostolos terem különleges kerámiaképeit idegenvezetők segítségével!

6. Európai Art Mozi Nap

Országos, november 14., 15:00

„Európa újra mozizni megy!” – Hatodik alkalommal várja a művészmozik és az európai filmek rajongóit az Európai Art Mozi Nap, amelyet november 14-én vasárnap 38 ország több mint 700 art mozijában rendeznek meg.

Sirtos görög táncház

Óbudai Kulturális Központ, november 14., 17:00

17:00-18:00 Tánctanítás Az élvezetes táncleckék után lehetőség nyílik a tanultak gyakorlására.

Instant-Fogas Vasárnap

Instant-Fogasház, november 14., 18:00

Bulizz több tánc és koncertteremben, a belváros legnagyobb klubjában, ingyenes belépéssel egészen reggelig, ahol rezidens a DJ-k gondoskodnak a hangulatról!

A Retro Páholy bemutatja Filmslágerek Szubjektív

Kodály Központ, november 14., 19:00

Film, színház, zene - A Retro Páholy bemutatja: Filmslágerek Szubjektív. Sztárvendégek: Csepregi Éva, Kovács Kati, Bangó Margit, Hegyi Barbara, Varga Feri & Balássy Betty, Nagy Adri, Bebe, Kovács Péter "Kovax".

Jazzpresszó - Finucci Bros Quartet

Vigyázó Sándor Művelődési Ház, november 14., 19:00

A zenekart a Junior Príma-díjas jazzgitárművész, Balogh Roland alapította 2009-ben négy kiemelkedő muzsikusból, akik számos versenyen rendezvény bizonyították tehetségüket.

Mondj Te egy verset: Hangok és Szavak

Pasaréti Közösségi Ház, november 14., 19:00

Adott egy színpad. Adott két művész. Adott két hangszer. De vajon a versek hogyan szólalnak meg luppolva, hogyan válik két külön világ, a zenei és a verses eggyé? Az előadás 60-65 perces, amelynek lényege az ott születő zene és a versek egymásra hangolódása. 

Fenyves Quartet

IF Cafe, november 14., 20:00

A Fenyves Quartet őszi turnéjának keretén belül szuper jazz/blues koncert van készülőben. A repertoárt a zenekar eddigi 3 lemezének dalai, illetve új szerzemények alkotják.

MTV EMA Show

Online, november 14., 21:00

A 2021-es MTV EMA november 14-én lesz látható világszerte, annak ünnepléseként, hogy „A zene mindenkié”. Az MTV EMA minden évben az egyik legnagyobb zenei díjátadó show, amely a legmenőbb zenészeket ünnepli a világ minden tájáról és egyedülálló multiplatform élményt nyújt a rajongóknak az MTV globális hálózatán keresztül csaknem 180 országban. Kövesd az @MTVEMA-t a Facebookon, Twitteren, TikTokon és Instagramon, és kapcsolódj be a társalgásba az #MTVEMA hashtaggel.