Ezek a 2023-as Super Bowl legjobb reklámjai

Sylvester Stallone, Adam Driver, John Travolta, Bryan Cranston, Alicia Silverstone és Will Ferrell számára is volt az a pénz.

Most vasárnap lesz a Super Bowl, azaz az év legnagyobb reklámeseménye, amit néha egy amerikaifutball-meccs szakít meg. Idén a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs csap össze, a különféle reklámspotokban pedig olyan sztárok adják egymásnak a stafétát, mint Adam Driver, Melissa McCarthy vagy Miles Teller. Az online is elérhető reklámok közül ezek a mi kedvenceink:

9. Booking.com: Melissa McCarthy

A komika dalolva népszerűsíti az utazási oldalt, ami nem annyira borzasztó, mint amilyennek hangzik.

8. Rakuten: Alicia Silverstone

28 évvel a Spinédzserek bemutatója után Alicia Silverstone újra belebújik Cher karakterébe, amiért a reklám végén fel is teszik neki a kérdést, hogy nem túl öreg ő már ehhez.


7. Paramount+: Sylvester Stallone és családja

Az „annyira rossz, hogy már jó”-kategóriában indul Sly, aki egy nagyon bizarr reklámban a saját animált fejét formázó hegyoldalt próbálja megmászni, miközben lentről a lányai, illetve többek közt Beavis és Butthead kommentálják a produkciót. A spot a Paramount+ mellett a The Family Stallone-t, a Stallone család új realityjét hirdeti.

6. T-Mobile: John Travolta, Zach Braff és Donald Faison

Az „annyira rossz, hogy már jó”-kategória másik indulója a T-Mobile zenés reklámja, amelyben Danny Zuko, azaz John Travolta és a Scrubs című sitcom színészei, Zach Braff és Donald Faison közösen gyalázzák meg a Summer Nights-t, ami ebben a verzióban nem a szerelem, hanem a szélessávú internet dicsőségét zengi.

5. Downy: Danny McBride

A komikus kijelenti, hogy a mosószerek illatának megtapasztalása után "Downy"-ra változtatja a nevét, és elkezdi a szomszédságát is Downyval bombázni (szó szerint), akár akarják, akár nem.


4. Netflix és General Motors: Will Ferrell

Ez még csak egy 15 másodperces teasere annak a 60 másodperces reklámnak, ami a Super Bowl alatt fut majd, de így is vicces, ahogy Will Ferrel egy zombitól kér útba igazítást.

3. Popcorners: Bryan Cranston, Aaron Paul és Raymond Cruz

Újra együtt Mr. White és Jesse, de kristálymet helyett ezúttal chipset „kotyvasztanak”, az első vevőjük pedig a szintén a Breaking Badből ismerős Tuco, aki teljesen rápörög a cuccra. De vajon mit szól ehhez a Breaking Bad showrunnere?

2. Squarespace: Adam Driver

Adam Driver rájön, hogy a Squarespace egy olyan weboldal, ami weboldalak készítésére szolgál, és ettől a gondolattól teljesen bekattan, és egyre mélyebbre süllyed a nyúl üregébe. Az nem teljesen világos, hogy az öntudatra ébredés lehetőségétől a Squarespace miért tűnne vonzóbbnak a felhasználók számára, de a reklám ettől még látványos és kreatív.

1. Bud Light: Miles és Keleigh Teller

Miles Teller és a felesége a telefonos ügyfélszolgálatra várnak, de ahelyett, hogy káromkodva bosszankodnának, inkább szisszentenek pár sört, és elkezdenek táncolni a konzervzenére. Ilyen egy igazán könnyed és kedves reklám, ahol a szereplők közt garantáltan megvan a kémia.

Via: Deadline