Jeff Bridges örökké a Töki marad

Jeff Bridges örömmel bújt a Töki kardigánjába a QG fotósa kedvéért.

Mindjárt 20 éves lesz a Coen tesók egyik legjobb filmje, A nagy Lebowski. Az eléggé elcsépeltté vált "kultikus" jelző ha más esetben nem is, itt bizony jócskán indokolt: több mint 760 ezren követik a Dudeism (nevezzük mondjuk tökizmusnak) nevű Facebook-oldalt, ami a Töki világszemléletét hirdeti.

Szarjunk rá! Menjünk bowlingozni!

Eddig is tudtuk, hogy Jeff Bridges örömmel veszi fel a Töki kardigánját, és jól érzi magát a belassult, derűs, füvet szívó és fehér oroszt vedelő barátságos mihaszna bőrében, és az évente rendre megrendezett Lebowski Festen is szívesen megjelenik a temérdek Töki, Walter Sobchak és Jesus Quintana között.  2010-ben a film főcímdalát, Bob Dylan The Man In Me című nótáját is előadta.

A GQ magazin fotóriportot készített a 69 éves Bridges-szel, aki örömmel pózolt Tökiként. A képeket látva összeszorul a szívünk, mert olyan jó lenne  viszontlátni a vásznon is!

Minden igaz lelkű Töki legnagyobb álma (egy jó fehér orosz mellett természetesen) az a bizonyos kardigán. Nos, a GQ cikke szerint potom 239 dollárt kell kicsengetni érte!

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,