Jó programok augusztus első hétvégéjére

A legnagyobb uborkaszezon kellős közepén ajánlunk pár klassz programot, ha valaki nem nyaral éppen.

Kiscsillag, vendég: Lóci Játszik – Budapest Park, augusztus 3., 18h


Amikor két frontember (Lovasi András – Kispál és a Borz; Leskovics Gábor „Lecsó” – Pál Utcai Fiúk) hobbiból találkozik, akkor a keresztmetszetben létrejön hazánk egyik kedvenc alterzenekara, a Kiscsillag. Szerencsés együttállások, remek zenészek, masszív rajongótábor és olyan slágerek, mint a Fishing On Orfű vagy a Kockacukor kövezi a zenekar útját immáron lassan másfél évtizede. Tehát a legmenőbb hobbi garázszenekar a Budapest Park nagyszínpadán augusztus 3-án – mert szándék van!

WAMP – Design szabadon – Erzsébet tér, augusztus 4. 11-19h


Augusztusban a WAMP-os tervezők dupla sebességbe kapcsolnak, így két helyen is találkozhattok velük! A hónap első vasárnapján a szokott helyen, az Erzsébet téren a hűsítő medence partján várják a városban maradókat, azt követően pedig kiköltöznek Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényére az Óbudai-szigetre, ahol a SZIGET Fesztivál egész ideje alatt várják a Hello Wood őrülten színes faházaiban a stílusos fesztiválozókat!


Generali Night Run Budapest – Budapest, Várkert Bazár, augusztus 3. 12-23h


Közeledik az év egyik legjobban várt fővárosi futóversenye, a Generali Night Run Budapest! Ha futottál már a kivilágított Budapesten, tudod, hogy miért kihagyhatatlan ez a verseny, ha még nem, akkor itt az ideje, hogy megtapasztald! Azért a már visszajáróknak is tartogatnak a szervezők meglepetést: a verseny történetében először a Széchenyi Lánchídon is áthalad a verseny mindhárom távja!

Ozora Fesztivál – Dádpuszta, július 29. - augusztus 4.


Az Ozora a béke és a szeretet fesztiválja, ide nem vadulni jönnek az emberek, hanem táncolni és jól érezni magukat. A közösség és a megnyugvás völgye az Ozora, ahogy a fesztivál üdvözlő táblája is írja, egy talpalatnyi Földi Paradicsom.

8. Paloznaki Jazzpiknik – Paloznak, augusztus 1-3.


Aki a nyár leghangulatosabb fesztiválját keresi, évek óta Paloznakon találja magát. A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a „nagykoncert” élményig minden megvan, csak éppen közben ki sem kell mozdulnia az apró, de annál színesebb balatoni faluból.

Ütős Fesztivál 4.0 Agárd – Agárd, Szabadstrand, augusztus 2-4.


Sokminden nem változott, 3 nap tópart, buli, mosoly, ütősök, jamek, színek, fények, illatok, ízek, zenekarok, kicsik-és nagyok, meglepetések...
Az Ütős Fesztivál továbbra is a Velencei-tó egyik közösségi alapon szerveződő, helyi emberek, helyi értékek mentén létrejött ingyenes rendezvénye. A szervező csapat a rendezvény megálmodásakor azt az elemi közösségi élményt vette alapul, ami az együtt zenélés, a ritmus köré fonódik.