Keddi ajánlat

Ma se maradtok programajánló nélkül. Vannak nagyon jó és még sokkal jobb programok a válogatásban.

Mamikedd - Normafa Síház

Normafa Síház, augusztus 3., 18:00

Minden kedden MamiKedd!
Amíg a kicsik játszanak, a mamik és papik lazulnak.
Amíg a Síház kertjében a fenyőfák alatt a gyerekeket a Kölyökpark Játszóház foglalja le, addig az anyukák és apukák kedvenc italuk mellett beszélhetik meg egymással az élet nagy dolgait.

EGYkisKEDD

PaviloN, augusztus 3., 16:00

Ha nem volt elég, vagy még túl messze van a hétvége vagy csak kiülnél lazulni és dzsúzolni barátaiddal akkor ne keress tovább mert ez lesz az ideális spot.

Asian Streetfood Market x Botellón Terasz

Kazinczy utca, augusztus 3., 17:00

A távol-keleti gasztronómia szerelmesei három napon keresztül a Botellón Teraszon falatozhatnak kedvenc ételeikből, amihez persze varázslatos vibe-ok is dukálnak!

Badár&Badár: Bűvészet&Stand-up Comedy - Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös estje

Dumaszínház - Dumaszínház Nagyterem, augusztus 3., 19:30

Mi történik, amikor a két Badár egyszerre lép a színpadra? Valódi varázslat. Különleges élményben lesz része a nézőnek, amikor néhány kártyalap és pár szó elég ahhoz, hogy beinduljon az igazi show. Könnyfakasztó nevetés és a hihetetlen csodák estje lesz ez. 

 

Budapest Piano Quartet

Pesti Vigadó (Díszterem), augusztus 3., 19:30

“Egy-két zongora, négy-nyolc kéz és sok szép muzsika”


CigányKeddV ~ Kale Lulugyi

Pontoon, augusztus, 3., 20:00

Már többször kiderült, hogy a cigány muzsikát sokan szeretik és értékelik, ezért indult koncertsorozat CigányKeddV néven, hogy kéthetente keddenként a legőszintébb, legboldogabb muzsikára mulathassatok a legjobb cigányzenekarok társaságában!

 

Becstelen Brigantyk - Kertmozi

Városmajori Szabadtéri Színpad (Kertmozi), augusztus 3., 20:00

A megszállt Franciaországban Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Hans Landa ezredes lemészároltatja a családját. A lánynak sikerül megszöknie. Új személyiséget felvéve Párizsban telepszik le, ahol egy mozit üzemeltet. Közben az amerikai Aldo Raine hadnagy zsidó katonákból verbuvál csapatot, amely a brutális akciói miatt kétes hírnévre tesz szert a németek között.


Chameleon Jazz Band | Lóvasút Open Air

Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont, augusztus 3., 20:00

A zenekar visszatér a Lóvasútra, hogy a nyár közepén a zugligeti fák árnyékában, egy zamatos bor társaságában ismét ismét szólhasson a dallamos jazzzzzzz....


Mini Macedón Nyári Filmfesztivál - Eső előtt

Budapest Kertmozi - Városmajor - Virág Benedek Ház, augusztus 3., 21:00

Igazi ritkaság kerül vászonra a Mini Macedón Nyári Filmfesztivál keretében. Az Eső előtt című gyönyörű filmet összesen öt alkalommal újra mozivásznon nézhetitek meg! Milcho Manchevski 1994-es kultikus filmje, az Eső előtt a szerelemről, az elvándorlásról, az identitásról és az etnikai konfliktusokról szól.