Keddi programajánló

Mára szépen, lassan, de visszatérttek a zenés-táncos rendezvények, iszkiri, kitáncolni a kissé berozsdásodott végtagokat! Előtte óvatosan a bejglivel!

Fran Palermo & The Grinch Orchestra

A38 Hajó, december  26., 19:00

Karácsonyi és egyben évzáró koncertje a Fran Palermo zenekarnak amely ezúttal 7 extra fúvóssal kiegészülve adja elő rendhagyó koncertjét az A38 Hajó színpadán. A Fran Palermo ezután néhány hónapra elvonul, hogy megkezdje munkálatait egy új lemezen. Menjetek, hallgassátok meg, hogy szól a zenekar a BJC big band fúvósaival kiegészülve. Ilyen még egyszer nem lesz...

45. HOBO Karácsony

RaM-ArT Színház, december  26., 19:00

"Milyen furcsa! Kérték, hogy írjak valami beharangozót a 45. Hobo karácsony elé. Már az is mulatságos, hogy ennyi alkalommal ünnepelhettünk együtt közönségünkkel. Mit lehet még kitalálni, hogy az előadás újszerű és érdekes legyen? Mi ünnepelni megyünk oda és Önök is ezért jönnek, így hát az együttlét a legfontosabb. Az, hogy ebben a rothadó, gyűlölködő, öldöklő világban a Szeretet Ünnepén még mindig összejöhetünk."

Wízművek + Kettős Tamás és a Vadszamarak

MANYI - Kulturális Műhely, december  26., 19:00

A WíMŰVEK Wizner Balázs kalandozásai a szavak és hangok kusza és fájdalmas világában Orbán Bori mágikus énekgombolyagába kapaszkodva. Wizművek: Orbán Bori ének, Wizner Balázs trombita, gitár, vokál, Kiss András billentyű, Prikler Attila dob és Prikler Csenge vokál.

A 30Y úgy van, hogy huszonhárom éve él együtt pont ez a négy ember. Lehetetlen vállalkozás. Senki ne próbálja ki otthon, vagy ha igen, hát vegye komolyan. Ezt szeretet nélkül nem lehet végigcsinálni. Ezt a szeretet akarása nélkül nem lehet. Feloldani önmagadat úgy, hogy megmaradj. A történetük hosszú és szövevényes, és mint minden jó történet, érdekes. Sokat nevetsz, sokat sírsz. A történetükbe beleírhatod magad...

Csizmás és a kan dúrok karácsonyi koncert

Auróra, december  26., 20:00

Egy csodálatosan fantasztikusnak ígérkező CSIZMÁS ÉS A KAN DÚROK koncerttel nyitják meg a 2023/24-es báli szezont!!! Le lehet majd táncolni a bejglit, kiereszteni a karácsonyi feszültségeket, megélni/kiélni az ilyenkor felgyülemlett intenzív érzelmeket, de tulajdonképpen csak úgy simán rophattok is egyet! Megígérik, hogy isteni lesz! Vigyetek táncos cipellőt!!!

Hatcsillagos karácsonyi jazz ajándék

IF Cafe, december  26., 20:00

Tavaly karácsonykor lett hagyomány: most másodszor is hatcsillagos jazzt adnak ajándékba! SZIVACS ötlete-szervezése volt 2022-ben, és idén is Ő kezdeményezte. De kórházba került és mondhatni újjászületett: szívműtétje után újra a dobol (most először), örül a jazznek és a barátainak.

Darvas Kristóf & Ujj Zsuzsi

Jedermann kávézó, december  26., 21:00

Ünnepnap! A koncerteket az önkéntes hozzájárulásaitokkal, Ti és a Jedermann együtt finanszírozzátok. A támogatás ma esti ajánlott összege 2000 ft. Mindenkit nagy szeretettel várnak! Darvas Kristóf - zongoraUjj Zsuzsi - ének

MIDNIGHT MASS ✘ KARÁCSONYI FESZTIVÁL AZ INSTANT-FOGAS KOMPLEXUMBAN

Instant-Fogasház, december  26., 22:00
 

Az Instant-Fogas komplexum ajándéka mindenkinek, aki az ünnepek alatt is a nyakába veszi a várost! Várnak, ha már meglátogattad szeretteid és akkor is ha a neked fontos emberektől vagy kénytelen távol tölteni a karácsonyt - Az Instant-Fogas komplexumban meghitten töltheted ezt a három napot! Ingyenes belépés mindhárom éjszaka egészen reggel 6-ig!

Jungle Bells

Toldi mozi, december  26., 23:00

Jungle és d’n’b egész este, meghitt, áldott hangulatban!