Lustálkodás utánra

Ha eddig pihengettél, ne hagyj fel a jó szokásoddal. Ajánlunk hozzá pár programot, természetesen online.

Rutkai Bori Banda: Karácsonyi Koncert - rögzített előadás // TRIP WebSzínház

Online, január 2., egész nap

Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével lephetitek meg magatokat és másokat is. Az élő koncertet a teljes zenekarral a TRIP hajó színháztermében vették fel, már csak ti, azaz a közönség hiányzik!


Kiscsillag - Streamkoncert: visszanézős

Online, január 2., egész nap

Nem értél rá december 30-án? Immár elérhető a "visszanézős" jegykategória: nézd vissza a rögzített koncertet egy 30 napig felhasználható linkkel!

 
Budaörsi Latinovits Színház: A négyszögletű kerek erdő

Online, január 2., 11:00

A gyerekkönyveket általában felnőttek írják. Egyrészt jól van ez így: ha gyerekek írnák, tele lennének mindenféle képtelenséggel, nem győznénk kapkodni a fejünket, ahogy olvassuk őket, ráadásul alighanem a helyesírás is okozna némi sopánkodnivalót, nem is beszélve – ó, borzalom! – a külalakról. Arról pedig, hogy mit mívelnének a büdös kölkei minden gyerekkönyvek legfontosabbik részével, a tanulsággal, jobb nem is beszélni. Klikk!


Győri Nemzeti Színház: La Fontaine, avagy a csodák éjszakája

Online, január 2., 11:00

Az állatmesék egyidősek az „embermesékkel”. Az örök kérdés az, hogy vajon mi ruházzuk-e fel az állatokat emberi tulajdonságokkal, avagy fordítva. Mi tanultunk meg bizonyos viselkedésformákat tőlük? Aiszóposz, a görög meseíró példázatoknak szánta meséit, La Fontaine korabeli gúnyiratoknak. Járj utána!


Budapest Bábszínház: Holdbeli csónakos

Online, január 2., 15:00

Jégapóhoz négy király érkezik leánykérőbe, ám Pávaszem királylány egészen másra vágyakozik. Titokban szerelmes az elérhetetlen Holdbeli csónakosba. A királykisasszony Medvefia, a lapp királyfi segítségével elmenekül kérői elől, és ezzel elkezdődik világkörüli kalandja. Kalandra fel!


Móser Ádám - téli minikoncertek

Online, január 2., 17:00

Móser Ádám minden délután rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít.


Zene Elvitelre: Három a Gyafi

Online, január 2., 18:00

A legjobbat a legjobbaktól a legjobbkor! (A legjobb helyről). Háromszoros GYAFI! Házhozszállítás.


Budapest Bár - Szilveszteri koncert

Online, január 2., 19:00

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad, egyszerre látogat el minden egyes néző nappalijába, legyen az bárhol a világon.


ENEMZÉ - Nagy Magyar Zenék - Várkert Szimfónia - Újrakezdés

Online, január 2., 19:00

Nagy Magyar Zenék, vagyis ENEMZÉ a Várkert Bazár legújabb sorozata 2021 első produkciójaként kezdi meg első évadát és csodálatos muzsikákkal varázsolja el nézőit. Minden alkalommal más a szervező gondolat, de minden alkalommal közös, hogy az Óbudai Danubia Zenekar csodálatos zenészeivel egy ismert színművész, és egy népszerű vendégzenész áll színpadra. Most online!


Győri Nemzeti Színház: Bolha a fülbe

Online, január 2., 19:00

Bonyolult, pergő, szellemes cselekmény, nagyszerű párbeszédek, szerepcserék, véletlenek, a klasszikus bohózatok jól ismert szereplői: Feydeau titka voltaképpen ennyi.


Radnóti Színház: Asztalizene

Online, január 2., 19:00

Egy télvégi estén kis társaság gyűlik össze a budai White Box nevű étteremben. Csupa fiatal, sikeres vagy kevésbé sikeres ember: barátok és ellenfelek, szeretők és megcsalt feleségek, törzsvendégek és váratlan látogatók. Térey János frivol és szatirikus korrajzot, keserű hangulatjelentést írt a 21. század első évtizedének Budapestjéről. Ideklikk!


Közép-Európa Táncszínház: Térfalók

Online, január 2., 20:00

Az ember életét, mint a bolygón élő minden életformáét, a növekedés-gyarapodás-fejlődés igéje hajtja. Ennek a folyamatnak egyértelmű elszenvedője az őt körbefogó tér, amelyet folyamatos hódítás árán saját uralma, szükségei alá rendel. Nézd meg itt!


Örkény István Színház: Anyám tyúkja 2.

Online, január 2., 20:00

"Az első „Tyúkot” azért neveztük el „1”-nek, mert a fele sem fért az előadásba annak, amit elmondani szerettünk volna. Az elsőnél kérdés volt, hogy érdekli-e nézőinket az, ha verseket mondunk. A másodiknál az a tét, hogy ne ugyanazt a bőrt húzzuk le másodszor is a rókáról." Vedd fel a szép ruhád!


Musical Slágerek 1. - Duett koncert Az Operaház Fantomja sztárjaival, Fonyó Barbarával és Csengeri Attilával

Online, január 2., 20:00

A Madách Színház lételeme a zene. Ezen az estén a színház legsikeresebb produkciói közül Az Operaház Fantomja jól ismert dallamai csendülnek majd fel, művészeink személyes zenei kedvenceivel együtt. A duett koncert különleges zenei és személyes élményt nyújt, a hangulatot pedig látványos videóanyag teszi teljessé. Itt!