„Nyilván elég nagy ismertséget hoz, de én nem foglalkozom ezzel” - interjú Varga Ádámmal

A színésszel a Sztárbox-os szereplése kapcsán beszélgettünk.

Sok realityben szerepelsz mostanában a sorozatok mellett. Voltál a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, A Hídban, és még csak most jön a Fort Boyard Az erőd.

Azt gondolom, hogy ezt sikerült kimaxolnom az elmúlt egy-két évben. Engem mindig azok a műsorok érdekelnek, amikor van valamilyen fizikai megpróbáltatás és egy kicsit a saját határaimat kell feszegetnem.

Forrás: Szollár Zsófi /index

 

Nem küzdöttem azért, hogy bekerüljek ezekbe a műsorokba, a lehetőségek valahogy mindig megtaláltak. Ha azt látom, hogy ennek van értelme, és hogy igazán kemény műsor várható, akkor abba belecsapok. Nem tudom, hogy mi az, amit még szívesen bevállalnék, de a Sztárbox után szeretnék egy kicsit megint a színházra fókuszálni, hiszen nekem ez a fő szakmám, fő profilom.

Szerinted mit ad neked a Sztárbox akár szakmailag, akár magánemberként?

Nagyon szívesen játszanék bokszolót egy filmben. Egyszer már játszottam a Hacktion című sorozat egyik epizódjában, azt baromira élveztem. Nem tudom, hogy ilyen jellegű dolog megtalál-e ezután. Szívesen játszanék valamilyen harcos vikinget is, de nem tudom, hogy a Sztárbox lesz-e az, ami ehhez hozzásegít. Nyilván nagy hype van a műsor körül, nyilván elég nagy ismertséget hoz, de én nem foglalkozom ezzel. Ez nincs ott a fejemben, miközben készülök.

Az a része érdekel, amit az edzőmmel közösen ki tudunk hozni magamból, hogy honnét hová jutunk el pár hónap alatt, és az a pillanat, amikor belépek a ringbe, lesz ennek az egész utazásnak, ennek az egész felkészülésnek a megkoronázása.

Mennyire készülsz a meccsek előtti üzengetésekre? Mi lesz a bevonulózenéd és a beceneved?

Még nem akarok elárulni ilyen titkokat, elég határozott koncepcióval indulok neki a versenynek, ami a bevonulást illeti, és majd látni fogjátok, hogy mi az pontosan. Ez számomra egyfajta lelki támasz is lesz, mind a zene, mind a bevonulás.  Kifejezi majd az egész úthoz való hozzáállásomat. Hogy mennyire lesz beszólogatós, üzengetős a következő időszak, arról azt gondolom, hogy kettőn áll a vásár.  Én inkább a poénos, szurkálódós irányba mennék. Szerintem ez kell, a boxban ez benne van, még akkor is, hogyha tiszteled az ellenfelet. Miller Dáviddal alapvetően jóban vagyunk, van egy kölcsönös tisztelet köztünk, nem vagyunk barátok, de szerintem belefér egy kis szurkálódás a social media felületeken. Ez kicsit megfűszerezi az egészet, de nem kell komoly, igazi konfliktusra gondolni.

Forrás: Szollár Zsófi / Index

 

És mi az, amitől tartasz a meccsekkel, vagy az egész Sztárbox-szal kapcsolatban?

Nem nagyon szoktam gondolkodni azon, hogy mitől tartok. Nyilván bennem van az, hogy mi van, ha nem úgy sül el az egész verseny, ahogy elképzeltem. Mi van, ha veszítek? Ez mit von maga után? Kinek akarok bizonyítani? Lesz, akinek csalódást okozok? Ez szerintem mindenkiben benne van, de szerintem nem fogok veszíteni. Színészként persze van azért abban kockázat, ha bevállalod, hogy veszélyezteted az arcodat, hiszen ezzel keresed a kenyeredet. Ezért kell megtanulni jól védekezni.