Perrel fenyeget A szürke ötven árnyalata írója

Ha egy üzlet beindul, akkor egyrészt mindenki boldog, másrészt mindenki ideges, nehogy másnak is haszna legyen a dologból. Ezt leszögezhetjük, hogy A szürke ötven árnyalata regényként jól ment, és biztos filmként is jól megy majd.

Mozgósította ügyvédeit E.L. James, A szürke ötven árnyalata című világhírű erotikus trilógia szerzője, mert egy brit rendezvényszervező a regények motívumai alapján szeretne nagyszabású partikat rendezni. A Coventryben élő Tina Winters súlyos jogi lépésekkel lesz kénytelen szembesülni, amennyiben valóban A szürke ötven árnyalata jegyében zajlanak le a már meghirdetett erotikus bulik. "Nem értem ezt az egészet - mondta a kétségbeesett Winters a Birmingham Mailnek. - Az egész világon hivatkoznak A szürke ötven árnyalatára, divatshow-kat rendeznek a trilógia alapján, ebből élnek a szexshopok, de csak én kaptam fenyegető levelet az ügyvédektől. Ez olyan, mint Dávid és Góliát harca. Pedig azt hittem, az írónő örülni fog az ingyenreklámnak."

Nos, E.L. James szemlátomást nem örül az ingyenreklámnak. Az írónő kemény üzletasszony is, aki odafigyel arra, ki és hogyan aknázza ki az általa írt erotikus trilógiát. Ezért lett ő az egyik producere az első regényből készült filmnek is, amelynek javában tartanak az utómunkálatai. Nemrég hozzáforgattak néhány jelenetet a felvett anyaghoz, mert James nem volt teljesen elégedett az eredménnyel. A film főszereplői Jamie Dornan és Dakota Johnson. A film hazai bemutatója: 2015. február 12.

Forrás: UIP hírek