Phil Collins elbújhat a dobszerkója mögé - Fancsikai Eszter a SZESSÖNBEN

A Port.hu zenés műsorának vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős, mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.

Aki követi a Nem akarok beleszólni Instgram oldalt, annak nyilván nem kell bemutatni Fancsikai Esztert, aki újabban már az író titulust is kiteheti a neve mellé, hisz már papíron is lehet olvasni a Nem akarok beleszólni című könyvet, amit három állandó alkotótársával (Bányainé Nagy Judittal és Tapasztó Orsival) közösen jegyez. Kivételesen nem arra voltunk kíváncsiak, hogy mi vette rá őket az írásra, sokkal inkább a zenével való viszonya érdekelt minket.

Kiderült, hogy Eszter szobája nem volt Backstreet Boys poszterekkel kitapétázva, mert, ahogy ő fogalmaz: egy kemény csaj, nem engedhet meg magának ilyen posztereket. Viszont Pinket és Eminemet nagyon szerette. Neki is voltak rossz élményei az ének órákkal kapcsolatban. Elmondása szerint ő inkább azokat lógta el, míg mások inkább tesi alól mentettek fel magukat így vagy úgy. Szerinte a férje az aki kettőjük közül úgy hallgat zenét, hogy közben érti is. Eszter esetében - aki követi Instagramon, az tudja - , hogy a kocsiban miket szokott hallgatni, énekelni. 

Elárulta, hogy szerinte a dob a legmenőbb hangszer, ezért is választotta minden idők egyik legismertebb dobtémáját. Ha érdekel, hogy mennyire sikerült Eszternek eldobolnia Phil Collinstól az In The Air Tonight című dalát, akkor nézd meg az alábbi videót. És iratkozz fel a Port.hu csatornájára!