Rendhagyó és vicces reunion A Gyűrűk Ura 20 éves évfordulóján

Stephen Colbert felháborodott, hogy a A Gyűrű szövetségének 20 éves bemutatója kapcsán nincs népünnepély. Bezzeg a Harry Potter!

Stephen Colbert hatalmas Gyűrűk Ura-rajongó, és a The Late Show szerdai adásában kikérte magának, hogy míg a Harry Potter-évfordulót az HBO-n nemsokára látható reunionnal ünneplik, addig A Gyűrű Szövetsége 20 éves bemutatójának alkalmából kapcsán semmilyen népünnepélyt nem tartanak. 

Harry Potter oké, de nem A Gyűrűk Ura. Dumbledore nem győzött le egy balrogot, Dumbledore-t kinyírta egy középiskolai kémiatanár.

Colbert nem győzte hangsúlyozni, hogy A Gyűrűk Ura minden idők legnagyobb filmtrilógiája, és ha más nem, hát ő megünnepelte az évfordulót, méghozzá rendhagyó módon: egy rapszámmal. A #1 Trilly című nótában a műsor zenekarvezetőjével, John Batiste-tal szőrös kalapban és bundában cringe-elt, de máris vicces lett, miután felbukkantak a hobbitokat játszó színészek (Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd és Dominic Monaghan), betársult Orlando Bloom, Andy Serkis, Killer Mike és Method Man, Anna Kendrick, mert miért is ne,

a hip-hop őrület csúcspontján pedig az Elrondot játszó Hugo Weaving tündéül nyomta a szöveget.

Lord of the Rings is the #1 Trilly!

(Forrás: The Hollywood Reporter)

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.