Repülő cápákon lovagló náci zombikkal támad a legőrültebb B-film

Végre kijött a Sky Sharks legújabb trailere!

Bajban van a béna szörnyfilmekre és népszerű blockbusterek gagyi másolataira, azaz mockbusterekre szakosodott Asylum stúdió és a műveiket foylamatosan vetítő SyFy tévécsatorna, mert már ezeket a B-filmeket is másolni kezdték. Az új trónkövetelő a Marctropolis-Film, akik most összeálltak a Trónok harca speciális effektjeit gyártó DigiTale stúdióval, és meglovagolva a repkedő cápás Sharknado-trilógia sikerét leforgattak egy újabb repülő cápás marhaságot.

 De mivel ez ma már kevés ahhoz, hogy felrobanjon az internet, és minden közösségi oldalon a Sky Sharkson röhögjenek, az Iron Sky és a Náci zombik sikerén felbuzdulva megfejelték a koncepciót a szórakoztatóipar örökös gonoszaival, az okkult nácikkal, meg persze a rohamsisakos zombikkal.

A Sky Sharks sztorija iragalmatlanul gagyi, de pont ez benne a lényeg! 1944-ben a nácik úgy döntenek, egy titkos szupoerfegyverrel, a cápalovas zombisereggel próbálják megfordítani a 2. világháború kimenetelét. Ez persze nem sikerül, de a cápalovasok hetvenvalahány évvel később újra felbukkannak, és terrorizálni kezdik a világ nagyvárosait. Csak egyetlen reménye amrad az emberiségnek: hadba hívják a vietnami háború élőholt veteránjait! Utóbbiak egyikét ha minden igaz Tony Todd alakítja, akit a vhs-korszakban többek között a Kampókéz című horrorban láthattunk. A Sky Sharks író-rendezője a nem túl ismert Marc Fehse, a premier 2017-ben lesz. (via Movieweb)