Robert De Niro és Zac Efron mint nagypapa és unoka

Bármit is készít Robert De Niro, arra felkapjuk a fejünket, és akármibe kezd Zac Efron, arra több millió tinilány figyel fel szerte a világon, így ha ők ketten összeállnak, arra mindenképpen lesz vevő.

Nem is olyan rég, egész pontosan tavaly zajos sikert aratott egy piszkosszájú, csibész nagypapa és kedves kisunoka párosa a Rossz nagyapó című alacsony költségvetésű vígjátékban, és most hirtelen bejelentették egy nagyon hasonló témájú és című vígjáték terveit, igazi sztárokkal és minden jel szerint komoly büdzsével.  A Dirty Grandpa Robert De Niro és Zac Efron főszereplésével készül, utóbbi egy rendes, jól nevelt fiatalember, aki házasodni készül, és akit rosszéletű, goromba  nagyapja (De Niro), egy nyugállományú tábornok visz bele a rosszba egy hosszú út során, ahol aztán tényleg megtanítja bulizni a srácot. A komédiát az a Dan Mazer rendezi, aki eddig Sacha Baron Cohen szinte minden projektjében részt vett íróként a Da Ali G Showtól a Boraton és a Brunón át a Diktátorig, és aki nemrég a kamera mögé állt Az a bizonyos első év című angol vígjáték kedvéért.

Efron két sikeres vígjátékot is tudhat a háta mögött, a Cajkeverőket és a Rossz szomszédságot, De Niro pedig újabban mintha csakis bokszfilmekben szerepelne. Sylvester Stallonéval közösen készítette A kiütést, és hamarosan a mozikba kerül Hands of Stone című filmje, ahol egy sikeres trénert alakít. Ami a Dirty Grandpát illeti, a hasonlóság nem ér véget  a Johnny Knoxville nevével fémjelzett Rossz nagyapóval: a sztori az Adam Sandler főszereplésével készült és borzalmasra sikeredett Apa ég!-re is igen erősen hasonlít.