Sienna Miller, Zoe Saldana és Elle Fanning Ben Afflecknek dolgozik

Kissé zavarbaejtő, hogy Ben Affleckre hol leendő Batmanként, hol színészként, hol pedig nívós rendezőként kell azonosítanunk, és ez egy darabig nem is fog változni.

Hamarosan a hazai mozikba kerül a Ben Affleck főszereplésével készült, David Fincher rendezte Holtodiglan, a színész pedig éppen minden idők talán egyik legnagyobb szuperhős filmjét, a Batman v Superman: Dawn of Justice-t forgatja, rendezőként sem nyugszik. Új projektje Dennis Lehane Live By Night című regényének megfilmesítése, aminek már meg is találták női főszereplőit Sienna Miller, Zoe Saldana és Elle Fanning személyében. A regény – és majd a film is Joe Coughlin történetét meséli el, aki piti tolvajból lett gengszterfőnök a szesztilalom időszakában.

A forgatókönyvet maga Affleck írta a regény alapján, ő is lesz az egyik producer Jennifer Killoran Davisson és Leonardo DiCaprio mellett. Sienna Miller egy Emma nevű karaktert játszik majd, aki a regény elején jelenik meg és Coughlin főnökének a nője, Zoe Saldana egy Graciella Suarez lányt alakít, aki majd később jelenik meg, amikor a főhős Tampába teszi át székhelyét, Elle Fanning pedig egy lelkes fiatal színésznő lesz, aki „könnyen keveredik bajba”. Azt viszont még mindig nem tudni, kire osztja Affleck Joe Coughlin szerepét, de mivel a Superman film apró késében van, a Warner Bros. 2015 decemberéről a következő év októberére tolta a film bemutatóját, még éppen elég ideje van ezt eldönteni.