Szilveszteri programok

Eljött az év utolsó buli-napja! Meg bármilyen napja. Ha mégis a buli, akkor segítünk neked válogatni számos szórakozóhely programjából!

Tippmix – Ügetőszilveszter 2023

Kincsem Park, december 31., 12:00

A buli náluk kezdődik! Egy igazi Before Party az év utolsó napján. Szilveszter délutánján itt találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után belevessék magukat az éjszakába. A kapukat pontban délben nyitják, az első ügetőfutam 13 órakor fog kezdődni, míg a programok sorozata a tervek szerint 20 óráig fog tartani.

Egy régóta álmodott szilveszteri családi bulira hívnak titeket! Kéttermes buli az Akvárium Klubban - óriási felejthetetlen ünneplés. Végre eljön a két nagyöreg Naga&Beta (House2House), akik a Kishallba varázsolnak négynegyedet, míg a Lokálban egy rég várt fincsi drum’n base veretéssel készülnek a friss anyuka dj Ren és a régi PomPom járó apuka Chris.SU társaságában.

Szabó Balázs Bandája szilveszteri koncert

Az A38 hajón, a Duna vize fölött, énektől és derűtől hangos, táncos koncerttel búcsúztatja ezt az évet a zenekar.

Szilveszter

Jedermann kávézó, december 31., 19:00

Idén is nyitva lesznek szilveszterkor, de nem készülnek semmi különleges attrakcióval. Ennek dacára, vagy pont ezért nagy szeretettel várnak mindenkit a szokásos vidám-zenés óév búcsúztató összejövetelre. Éjfél után lesz tánc és hangoskodni is lehet! A zenéről egész este a Jedermann dj-k gondoskodnak majd valódi fekete lemezekről: jazz, soul, reggae, rocksteady, afro-music, funk, disco...

FÉRGEK SZILVESZTERE 2. | TBOI | ROCCO | ERŐSZAKSZERVEZET | SELECTOR RIGER + LOUISE

RIFF Budapest, december 31., 19:00
 

A nagy sikerre való tekintettel!

SZILVESZTER ESTE AZ iF-BEN ÉLŐ JAZZ-el: - vacsorával vagy, - sétáló jeggyel. Koncert után reggelig tartó mulatság, így koncert után is van lehetőség csatlakozni. Zene: Nagy Noémi Quartet

Tilos Szilveszter '23-24!

Gödör, december 31., 20:00

Idén is a hagyományos, tilosos légkörben lépnek át az új esztendőbe, ahol két szinten Tilos Dj-k, az emeleten Cökxpôn-chill nyugi zóna, érkezéskor welcome-pogácsa, és a Tilos közösség apraja-nagyja vár mindenkit! A koncertteremben este 9-től Naga & Peter Bernath vezet át titeket az óév utolsó óráiban egészen az újév küszöbéig, majd Dj Titusz vezényletével léphettek át az új évbe, elképesztő dimenziókon átívelve aztán a Korai Öröm és Óperentzia zenekarok tagjainak fúziójából született live-elektronikus zenei entitás, a Bobby Shyze szabadítja rátok az univerzum energiáit ,- végül a 7térítőből is ismert Csokicsibész szettjével fürödhettek benne egészen hajnalig.

Hangos visszaszámlálás, pezsgődurranás és egy zseniális buli, hogy az új év is ugyanolyan jól induljon, ahogyan az előző befejeződött! 18 pultban, 6 tánctéren, kertben, teraszon és 3 szinten bulizhatsz együtt több, mint tucatnyi fellépővel a megszokott Instant-Fogas hangulatban! 2023 utolsó és 2024 első napján a megszokottnál is forróbb táncterekkel és látvánnyal várnak, a dolgod mindössze az, hogy csodásan indítsd az új esztendőt - Szilveszterezzetek együtt az INSTANT • FOGAS • FRAME • ROBOT • UnterWelt • LIEBLING otthonában, az INSTANT-FOGAS KOMPLEXUMBAN!

Végezd ki 2023-at és robbantsd be a 2024-es évet az ország legtrendibb lemezlovasaival! BYE BYE 2023, HELLO 2024! Koccintsatok együtt az új évre a Cinema Hall-ban!

Sokat gondolkoztak rajta, hogy milyen bulit csináljanak december 31-én. Végül arra jutottak, hogy legyen egy 101 klub szilveszter! Sok Depeche Mode és 80-as évek, kis New-Wave, kis 90-es évek.... 4 sör után már úgyis mindegy. Hangulatfelelős: Slágerlovag úr

"A gyönyörű hangú és érzéki kisugárzású énekesnő zenekarának repertoárjában egyaránt megtalálhatóak a jazz aranykorát idéző swing örökzöldek, bossa nova slágerek és saját szerzemények is. Az év jazz-zenésze díjjal is elismert énekesnő rendszeres fellépője a hazai fesztiváloknak, és külföldön is egyre több elismerést tudhat magáénak. Előadásmódjának legfőbb jellemzője a kifinomult stílusérzék és énektechnika, melyet az ízléses improvizációk és a dalok teljes érzelemmel való átélése tesznek teljessé."

Stop the Time - Psylvestrance Main Stage: Space Cat - HOMmega I IL, Danger vs Beyond - Stereo Society I goa.hu, Eltawave - Selenium Team I goa.hu, Yury - Divinity Records I goa.hu | Rf-Crew, Psyletzky - Independent

Az EDR fennállásának 7 éve alatt először szervez eseményt az újévre: illetve a 2024-es átmenetre. Erre a különleges alkalomra kiválasztották a legtöbb tehetséges DJ-t, akiket ebben a félévben hallgattatok, egy véget nem érő, fényes és emlékezetes éjszakára.

A38 NYE 2023

A38 Hajó, december 31., 22:30

SZILVESZTER AZ A38 HAJÓN! Az előző évek teltházas szilveszteri bulijai után ismételten összeáll Budapest két legnagyobb basszus zene szervező csapata a NEXT LEVEL és a BLADERUNNAZ, hogy egy egész estén át szórakoztassanak titeket az év utolsó éjszakáján!