Szombati programajánló

Az év első szombatja remek koncertekkel és bakelitekkel kedveskedik Nektek!

Lemez Vásár

Szimpla Kert, január 6., 12:00

2024-ben is bakelit vásár minden hónap első szombatján!

Desszert Feszt Budapest Parádé 2024.

Robot, Instant-Fogasház, január 6., 17:30

INSTANT: EXTERMINATING ANGEL, CRIPPLED FOX, ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA, SHAPAT TERROR
ROBOT: IRON STEEL, CVLT OF GRACE, GORE THROWER, CONCRETE

Fish!, vendég: SZ4P, Felleng, Foxriver

Dürer Kert, január 6., 18:00

FISH! - KONCERTZENE Vagyis a tízéves Konzervzene lemez és az elmúlt tíz év legjobbjai egy koncerten! 2024 első bulija, ami egyben a zenekar 25., jubileumi évét is megnyitja! “És ezt miből szàmolta ki?”

AA SenkWaves, az 80s Delight és az Auróra bemutatja: Dark/New Wave Évkezdés
Fókuszban a 80-as évek new wave/szintipop (NDW, italo, Hi-NRG) zenéi, valamint ezek mai modern megfelelői (minimal wave/minimal synth, coldwave, darkwave, dark synthpop, darkitalo), meg még egy kis postpunk is a 80-as évekből és napjainkból.

Az év első Sziámi AndFriends koncertje! Gödör Klub, 2024.01.06., szombat. Sziámi, URH, Kontroll dalok és csodás újak!!

KFT Big Band

Budapest Kongresszusi Központ, január 6., 20:00
 

Barátok, hangszerek és slágerek - dalok másokkal, másképp Az együttes évindító koncertjén elhangzanak a legjellegzetesebb KFT-dalok és slágerek, ezúttal új hangszerelésben, meghívott  vendégekkel.

Nasip Kismet (TR/HU)

BMC - Opus Jazz Club, január 6., 20:00

A Nasip Kısmet zenéje az anatóliai török lírai költészet hagyományait ötvözi az etno jazz, a fúziós jazz és a pszichedelikus folk stílus eklektikus, egymást átfedő ritmusaival és dallamaival. Az instrumentális és énekes darabok a közönséget spirituális szinten szólítják meg. Akár anélkül, hogy egy szót is értenének törökül, ezek a hangok és taktusok nemzetiségtől függetlenül mélyen rezonálnak minden zenekedvelő lelkében, és megmozgatják őket, úgy képletesen, mint a szó szoros értelmében.

A Budapest Jazz Club 2007-es indulása után rövid időn belül ismert, itthon és nemzetközileg is jegyzett helyszínné, zenei és kulturális központtá avanzsált. A BJC jelenlegi sikerét jól mutatja, hogy idén januárban is közel hatvan esemény várja a vendégeket. A programok között a jazz-koncertek mellett színházi produkciók és családi programok is helyet kapnak. A január 6-i születésnapon az ingyenes belépés mellett a Végvári Cukrászdák jóvoltából a klub születésnapi tortájának egy-egy szeletével is várják a vendégeket a szervezők. Az est háziasszonya: Micheller Myrtill

Sky High - Dancing Queen - Top Hits & Best of Mainstream

Heaven Club Budapest, január 6., 20:00
 

Ha tényleg te vagy a tánc királynője, akkor január 6-án szombaton itt a helyed a Heavenben, ahol a legmegőrülősebb mainstream számok közé becsempészik nektek a felejthetetlen Mamma Mia film legjobb zenéit!