Tóth Gabival lazította kocsonyásra az agyunkat a TV2 a hétvégén

A jóból is megárt a sok és ez több volt a soknál. 

Ahogy azt korábban már megírtuk: szeptember első hétvégéjén megkezdte az igazi számháborút a két nagy kereskedelmi csatorna. Az RTL bedobta a The Voice-t, ami egész jó lett, műsorra tűzte az online már kifutott Gyertek át! “új” évadait. Ezzel szemben szombaton az énekes tehetségkutatót a TV2 egy olyan SZUPER DELUXE VIP Szerencsekerék epizóddal torpedózta meg, amilyet nem látott még a Kaufman Viktoros változaton nevelkedett rajongó sem. Majka, Tóth Gabi és Pápai Joci olyat játszottak, hogy a falra hányt borsó adta a másikat. 

Az adás első 10 percében lényegében nem történt semmi, leszámítva azt az iszonyat kellemetlen rögtönzött táncórát, amibe Majkát belerángatták. A zenész fel is tette a költői kérdést, hogy

kinek a hülye ötlete volt ez,

amit Kasza Tibi magára vállalt. Ha show kell a népnek, hát megkapja… 

Majka úgy érkezett a díszletbe és állt be a felvételre, hogy látszólag fogalma sincs a műsor új elemeiről, aminek ráadásul a VIP különkiadásában még extrémebb módon lazán vannak kezelve. Az kap ingyen magánhangzót, aki kitalálja, hogy Kasza Tibi melyik köretre gondolt. Mivel Majka kitalálta, hogy Tibi a rizsre gondolt és nem a tört krumplira ezért kért és kapott is ingyen pár magánhangzót. 

 

A játék közben egymást túlordibáló Majka és Joci közé beékelt Tóth Gabi nem nagyon tudott mit hozzáadni a show-hoz. Így nem tudta közvetíteni azokat a bizonyos értékeket, amiket amúgy képvisel, de szórakoztatni sem szórakoztatott. Erősen érződött, hogy simán elnyomta a három férfi. De, azok, akik nem veszik észre az apró jeleket, azoknak is feltűnhetett, amikor a csalást nehezen tűrő Majka lefogta Tóth Gabit, majd a száját is betapasztotta a kezével, hogy ne tudjon Jocinak segíteni a megfejtésben. A jelenet végén Tóth Gabi a pultot támasztja, majd hol jófejkedni próbál, halad a műsor kaotikus áradatával, hol pedig azt próbálja elmondani, hogy rémálmai lesznek, mert a Majoros lefogta és elrabolta. 

Forrás: TV2 Play

 

Ez kérem a TV2 szombati szuperprodukciója így röviden és tömören, amit azzal próbálnak még emlékezetesebbé tenni, hogy Majka a megnyert millióit egyből jótékony célra fel is ajánlotta. 

Ha már szombaton sikerült kocsonya állagúra zápulnia az agyunknak, akkor a pusztító erejű Zsákbamacska VIP-ra ráeresztett Sztárban Sztár leszek! már meg se kottyan a maradék aktív agysejtjeinknek.

Aki hiányolta a The Voice-ból a fullban tolt kreténséget, az a Sztárban Szár leszek!-ben megkaphatta kamatostul. Jött egy Lucas nevű figura, aki nyilván a vicc kategóriában indult és robbantotta be az agyrohasztó show-t az elképesztő Scatman John-előadásával. 

A Slipknot zenekart imitáló csávó produkciója alatt

Tóth Gabi nem kezdett el imádkozni, de eljátszotta, hogy meditál és feltöltődik energiával.

(Ez pont annyira volt vicces, ahogy az itt le van írva.)

A műsor valóban szórakoztató része az, amikor egy hosszabb szünetben elkezdték kivesézni a zsűritagok, hogy Pápai Jociban mit láthat egy nő, milyen rezgés alakulhat ki egy jó csaj és Pápai Joci között. Erre Babett azt mondta, hogy Joci gyengéd és nemes. Ezen Majka már alapból elkezdett pusztulni, mert szerinte Jociban annyi nemesség sincs, mint egy mezei töltőtollban. Erre Joci csak annyit mondott:

Én nemes vagyok, bazmeg!

Ezen a ponton elveszítettük Majkát, aki már sípolva nevetett a székében forogva. Joci közben lenyomta a monológját, hogy enni is úgy eszik, mint egy nemes, hogy annak megadja a módját, nem úgy, mint Majka, aki ott vág bele a húsba, ahol nem szabad. Meg különben is, Majka úgy alszik, mint egy traktor.

Az adás 22. percében megérkezett kamionos Marika, akin elég aljas módon kiszórakozta magát mindenki.

Az emberség mindenkiből egy pillanat alatt elpárolgott.

Az egészben az a legrosszabb, amikor a zsűri még szembesíti is Marikát, hogy milyen böszme vadállat módon énekelte el a Táncolj még! című dalt. (És akkor most meg lehetne nyitni a "Minek ment oda?" kérdésfelvetéssel induló vita kurzust.)

Az igazi mélypontot akkor sikerült elérnie Köllő Babettnek és Tóth Gabinak, amikor Nagy Alexandra Roxána fenomenális éneklése után meg kellett harcolniuk, hogy melyik zsűrihez, mentorhoz kerüljön a lány. A végére a két nő maradt, mire Babett előadott egy Aranymálna-díjas kiborulást, majd nagy kegyesen lepasszolta a csajt Gabinak.  A kimaxolt ripacskodás után Joci tökéletesen megfogalmazta kábé minden néző gondolatát:

A színésznőktől mentsen meg az Isten!

Miután Gabi kihisztizte magának a lányt, még jött pár igazán nagy tehetség. És ez így ment tovább a csávótól, akitől mindenki elalél, a Babett instáján keresztül beszivárgott színpadmániás színész palántákon át, egészen Enzóig, akitől valahogy Tóth Gabi nem tért ki a hitéből. 

És persze a The Voice-ban szolidan lehozott meghatódást a Sztárban Sztár is megcsinálta a maga módján. Meg is lett a Tóth Gabi soha kiapadni nem akaró könnycsatornáira építő drámai címlapsztori: 

Nagymamája egyedül nevelte fel a férfit: Tóth Gabi könnyekig hatódott.