Vasárnapi programajánló

A vasárnap már nem bírta az iramot, győztek a fesztiválok! Szomorkodni azért nem kell, van így is program annak, aki állatozna, csereberélne, és lesz azért séta, mozi, sőt koncert is!

Júliusi dunázós örökbefogadó nap a Dürerben

Dürer Kert, július 7., 10:00

A sok-sok védenc közül személyesen is megismerkedhettek néhánnyal. Gazdikat keresnek számukra, ezzel a rendezvénnyel is emelnék az örökbefogadási esélyüket. Jelentkezzetek kutyafuvarosnak, fogjátok valamelyik kutyánk pórázát az eseményen. Lesznek támogatói ajándékok is, illetve tárgyi adományokat is gyűjtenek.

Dress.ruha.csere

Barlang, Dunaparti Művelődési Ház, július 7., 14:00

Ismét dREss ruha cseRE a Barlangban, már 16. alkalommal! Nézd át a gardróbod, hozd el megunt, de még jó állapotban lévő nyári darabjaidat, és szerezz új kincseket! Ahány ruhát hozol, annyit vihetsz is! A válogatás után megmaradt ruhákat a szervezők rászorulóknak juttatják el!

Király-nap 2024

Király utca, július 7., 15:00

Idén ismét várnak a legpestibb utca legkirályabb napján! A Király-nap idén is fantasztikus programokat kínál kicsiknek és nagyoknak a Király utcában, az Anker közben és az Asbóth utcában! 

The House of Bass

A38 Hajó (Orrterasz), július 7., 17:00

Július 7-én vasárnap újra az A38 hajó orrteraszán pörögnek a house ütemek. Már délután 5 órakor startol a buli, hogy a ragyogó napsütéstől felpörögve döngessetek egészen estig. A zenei felhozatalban jelentős szerepet kapnak a bass house, tech house és bassline, de felcsendülhetnek afro és deep dallamok is. Levezetni szeretnéd a hétvégét, vagy éppen megnyújtanád még egy menettel? Gyere az A38-ra egy kötetlen kalandozásra a house basszus orientált stílusai között.

Sunday Sundown ~ ELB & PULP ~ Pontoon

Pontoon, július 7., 18:00

Vasárnap folytatódik a Sundown party sorozat - egy újabb ragyogó pillanat tele örömmel és boldogsággal! Feelgood house dallamok, diszkó, dallamos és funk vibrál egész délután és este hosszan, ELB & PULP!

Operett gála

Óbudai Társaskör, július 7., 19:00

Népszerű operett műsor sztárfellépőkkel az "Operett Mesterfokon énekkurzus" zárógálája.

Eper és encián

Ybl Miklós Tér, július 7., 19:00

Illatos séta a Várkert Bazárban Zólyomi Zsolt közreműködésével Az exkluzív sétán az illanó idő nyomába eredhet az érdeklődő: miközben elmerül a Várkert Bazár múltjában, fűszerek, gyümölcsök, virágok, kövek, helyek, élmények és életek elevenednek meg előtte a másfél évszázados falak között.

Pintér Péter a zongoránál

IF Cafe, július 7., 20:00

A temperamentumos, csupa ötlet és szenvedély virtuóz zongorista Pintér Péter! Mint mindig különleges műsorral készül, menjetek meghallgatni!

Békási kertmozi - Velence vár

ÓKK Békásmegyeri Közösségi Háza, július 7., 20:30

Emile nagyon szeretne már felnőni és normális életet élni, de ott ragadt ezeréves családi lakókocsijukban szeszélyes testvérével és bohókás szüleivel, akik ugyan bájos párost alkotnak, de valahogy mindig képesek kínos helyzetbe hozni. Amikor Pauline, Emile középiskolai szerelme elhívja a fiút Velencébe, hogy nézze meg a fellépését, a srác apja tökéletes lehetőséget lát az alkalomban arra, hogy az egész család kikapcsolódjon.