Vasárnapi programok

Minden van, ami egy jó vasárnaphoz kell! Piacozás, gyerekzene, bábszínház, családi fesztivál és a végén levezető zenebona. Élvezzük a hőséget, és várjuk az enyhülést!

Makers' Market Budapest

Fény utcai piac, augusztus 27., 10:00

Augusztus 27-én nagy szeretettel várnak Titeket a Fény Utcai Piacon az idei nyár utolsó Makers' Market-én, több mint hatvan hazai alkotó rengeteg gyönyörű tárgyával! A legszuperebb hazai designterek alkotásai mellett dj szettel és finomságokkal is készülnek, melyekről a piac vendéglátóhelyei mellett kis kézműves gasztroműhelyek gondoskodnak! A Makers' Market Budapest résztvevői a kortárs design élvonalát képviselő tervezők közül kerülnek ki - egy remek alkalom, hogy a szép tárgyak alkotóival személyesen is találkozzatok!

Kolompos Együttes

Podmaniczky utca, augusztus 27., 10:00

A gyerekek és felnőttek körében is igen népszerű magyar népzenei együttes sikere 1988 óta töretlen. Koncertjeiken az élményszerzés a legfőbb cél – jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon elültetni a kicsi szívekbe a népművészet szeretetét. Hitvallásuk, hogy minden gyermeknek szüksége van erre játékos formában, nem tanóra keretében megismerkednie hagyományainkkal.

Jancsi és Juliska édes álma

Szent Margit kolostor-romok, augusztus 27., 10:30

A Grimm testvérek meséjéből egy mai családi történet kerekedik, amelyben Jancsi és Juliska egy családi perpatvar után elkódorog otthonról. A boszorkány házában kötnek ki, de a testvéri összetartás megmenti őket, és a mese végére minden jóra fordul...

Sóletfesztivál 2023

RaM-ArT Színház, augusztus 27., 11:00

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja. Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett tematikus gasztrofesztivál évről évre sokezer adag sóletet vonultat fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. Az idei újdonságok egyike a vadiúj helyszín, az újlipótvárosi RaM-ArT Színház, melynek parkja ideális körülményeket biztosít egy felhőtlen családi nap eltöltésére, sztárokkal finomságokkal, gyerekprogramokkal és kulturával. A különböző sóletek nemzetek és sztárok ízlése szerint készülnek, hogy az ötféle egytálétel közül mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való babos finomságot. Izraeli vagy magyar ?

Rutkai Bori Banda

Szentendre Éjjel-Nappal nyitva (Kacsakő Bisztró), augusztus 27., 17:00

Vidám, vagány dalok a gyerekeknek és az egész családnak. Mesekoncert sok tánccal, bábbal, játékkal.

BETEGSZOBA@A38// ZÏP ZENEKAR/JANET GRUBER LIVE/MAKEZTÜK/GYÖREMIX!/UNI BEATS

A38 Hajó, augusztus 27., 18:00

Őrületes nyári szezon zárásaként, spéci élőzenés eseménnyel készül a hajó. 3 zenekar, 2 dj, megannyi feketezene rajongó a betegszoba vasárnapi szeánszán. HIP-HOP, RAP, JAZZ, SOUL, cirkáló rakéták, végtelen lazulás.

Aurevoir. // Kobuci Ráadásnap, vendég: The Pontiac

Kobuci Kert, augusztus 27., 19:00. 

Aurevoir. nyárzáró koncert RÁADÁSNAP a Kobuci Kertben! Vendég: The Pontiac Az Aurevoir. zsámbéki és zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg nyolc zenész alkotja a zenekart.

Zádor trió

IF Cafe, augusztus 27., 19:30

SzKezdhettek foglalni, mert elővételben elkelnek a jegyek! Repertoárjukban izgalmas, válogatott jazz standardek a beboptól a modern jazzig. Km.: Zádor Oszkár (zongora), Kováts Zoltán (nagybőgő), Lotz András (dobok)

Mörk

Szentendre Éjjel-Nappal nyitva (Dunakorzó), augusztus 27., 20:30

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, mely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stílus elemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.