Will Smith-t Indiában látták, közben Chris Rock anyja is megszólalt pofonügyben

Először tűnt fel nyilvánosan Will Smith azóta, hogy a márciusi Oscar-gálán egyértelművé tette: érti ő a viccet, csak nem szereti. A színészt az indiai Mumbaiban videózták le.

Az április 23-án készült felvételt egy helyi fotós, Viral Bhayani osztotta meg az Instagramon. A videón Smith a Kalina repülőtéren látható néhány fotózkodó rajongó gyűrűjében, az amúgy kedélyesen mosolygó színész még a paparazzo kamerájának is integet egyet. Smith pofonja óta mellesleg felesége, Jada Pinkett Smith is megszólalt, bár közleménye kimerült annyiban, hogy elítél minden erőszakot, ő és családja pedig jelenleg a gyógyulásra fókuszálnak.


Bár Smith – akit kerek tíz évre minden Oscar-rendezvényről kitiltottak – nyilvánosan sírva fakadt, majd elnézést kért, miután felpofozta a feleségén poénkodó Chris Rockot, egy valaki egészen biztosan képtelen volt megbocsátani neki. Ő pedig nem más, mint Rose Rock. A komikus anyja a WIS TV-nek adott interjújában azt mondta:

„Amikor felpofozta Christ, mindannyiunkat megütött.

Kiváltképp engem, ugyanis ha a gyermekemet bántják, engem bántanak. Rose szerint Smith viselkedése teljességgel beárnyékolta, hogy a Richárd királyban nyújtott alakításáért megnyerte a legjobb alakításáért járó Oscar-díjat: „Senki nem hallotta a beszédét. Senki nem volt jelen az adott pillanatban, ugyanis az emberek azzal voltak elfoglalva, hogy felfogják, mi is történt valójában.”

Forrás: Deadline / NME.com