A 30 legjobb vígjáték most a Netflixen

Mi is sokszor szembesülünk vele, milyen hatalmas a streamelős óriás kínálata: néha még végiggörgetni is fárasztó. Ebben nyújt segítséget ez a kis válogatás.

A Collider nevű filmes online szaklap volt olyan kedves, és végigböngészte nekünk, melyek most a legjobb komédiák a Netflix kínálatában, hogy legyen, ami feldobja az önkéntes karanténban tengetett unalmas napjainkat – lassan heteinket.

Független kis daraboktól kezdve a nagy sikerfilmeken át a taplóvígjátékokig került minden a válogatásba – még egy-két olyan alkotás is becsúszott, ami félúton van a vígjáték és a filmdráma között, ha éppen ahhoz lenne kedvünk (azért A homáron például szerintünk félig sem lehet nevetni, de lelkük rajta).

Négy komédia a legjobbak közül: Aranyoskám, Pancser police, Pszichoszingli, Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke. Forrás: InterCom / InterCom / UIP-Duna Film / Flamex

 

Bár nem tüntetnek fel sorrendet, első helyen a Collider a Pancser police-t ajánlja, ami egy igazi térdcsapkodós komédia Adam McKaytől a műfaj egyik legnagyobbjával, Will Ferrell-lel. A zsaruvígjátékot egy vérbeli klasszikus, az Aranyoskám követi, majd jön a Pszichoszingli, Charlize Theron hatalmas alakításával, a Kung Fu Panda 2. című animációs opus és a Felhangolva, Jonah Hill egyik első nagy sikere.

 

A további címek felsorolásszerűen a következők (részletes információért elég rákattintani a címre, és előjön a film PORT.hu adatlapja):


(via Collider)