A Kincsvadászok után a Vissza a jövőbe szereplői is leültek online nosztalgiázni!

Josh Gad egyetlen percet sem pihen a karantén alatt: hétfőn megmutatja, mit mesélt neki Michael J. Fox és Christopher Lloyd!

Az örökmozgó színész-énekes-komikus-influenszer-youtuber Josh Gad továbbra sem unja magát halálra a karanténban: a Kincsvadászok 35 éves jubileumát megünneplő, szívmelengető videóchat után tovább folytatja az interjúsorozatát gyerekkora kedvenc filmjeinek stábtagjaival. Május 11-én, hétfőn élesíti majd ki a Reunited Apart címen futó YouTube-sorozata második részét, amelyben ezúttal a kultikus Vissza a jövőbe-trilógia stábjával nosztalgiázik. Íme a beharangozó előzetes: 

Az már biztos, hogy a korábban felvett csoportos chatbeszélgetésben részt vett Marty McFly, azaz Michael J. Fox, és a Dokit alakító Christopher Lloyd. A trilógia rajongói szerint Josh Gad meginvitálta a felvételre Robert Zemeckis rendezőt, Lea Thompsont, aki Marty anyját, Lorraine-t játszotta, valamint a Biff Tannent alakító Thomas F. Wilsont. És szinte biztos, hogy Bob Gale forgatókönyvíró és a Kincsvadászok-beszélgetésben is részt vevő producer, Steven Spielberg is rajta van ezen a firkákkal kitakart képen:

De jó is lenne most egy időutazó DeLorean DMC–12-vel előreugrani hétfő estére, amikor már kint lesz az új Josh Gad-videó! (via Consequenceofsound.net)