A kis kedvenceknek is van lelkük

A karaktervideók után a hivatalos előzetes is megérkezett A kis kedvencek titkos élete 2-höz!

A Disney/Pixar és a DreamWorks Animation mellett kevésbé ismert Illumination Entertainment tudhat valamit, ugyanis miközben a filmjeik (Minyonok, Lorax, Énekelj!, A Grincs stb.) meglehetősen felejthetőek, és meg sem közelítik az említett másik két stúdió animációit, még sosem hoztak ki olyan produkciót, ami ne lépte volna át a 100 millió dolláros álomhatárt a jegypénztáraknál.

Még a legkevésbé sikeres filmjük, az élőszereplős részeket animációs figurákkal vegyítő, húsvéti nyulas Hopp is 108 milliót hozott a hazai piacon, többi projektjük viszont rendre meghaladja a 200 millliós bevételt is. Legsikeresebb filmjük eddig A kis kedvencek titkos élete volt, ami 368 millió dollárt szedett össze az észak-amerikai mozikban.

Nem csoda hát, hogy közeleg a folytatás – és semmi okunk azt gondolni, hogy a magyar mozikba július 4-én érkező A kis kedvencek titkos élete 2. nem fogja átlépni a 300 milliós határt. Az már nem is igazán számít, hogy milyen a film minősége (bár az első rész egyébként meglepően jó volt). Az új filmhez eddig csak imádnivaló karaktervideókat láthattunk Maxről, a főhősről, Chloéról, a macskáról, a Hógolyó nevű nyusziról, Gigiről és két új karakterről, Daisyről és Roosterről (ezek mind megnézhetők a film hivatalos honlapján), de most itt egy több mint 2 perc hosszú rendes előzetes.

Az első filmnél már megszokott módon a mostani trailerből sem igazán rajzolódik ki egzakt sztori: inkább azt láthatjuk, ahogy a kis kedvencek megküzdenek a neurózisaikkal, például egy új jövevénnyel (mármint egy embergyerekkel) vagy azzal, hogy vágyaink és a valóság között hatalmas szakadék tátong (Hógolyó szuperhősnek képzeli magát). És egy kis kulisszák mögötti infó a végére: a főhős kutyus, Max szinkronhangja az első részben még Louis C.K. volt, csak szexuális zaklatásos botrányba keveredett, így lecserélték Patton Oswaltra, a Rooster nevű kutyának pedig – aki kb. 2 percnél életvezetési tanácsot ad Maxnek – Harrison Ford kölcsönzi a hangját.


(via Collider)