A Kokainmedve után most egy mosómaci csapja szét magát droggal - ELŐZETES

Már most hatalmas népszerűségnek örvend a bekészült, vérengző jószág.

Az idei év egyik legelvetemültebb meglepetése a Kokainmedve volt, ráadásul a bekokszolt maciról szóló film igaz történeten alapult. Azóta felröppent a hír, hogy készül a metamfetaminos aligátor kalandjait megéneklő trashfilm, most pedig a semmiből megérkezett a Crackcoon, amiben egy mosómedve tolja túl a drogot, és kezd eszement mészárlásba (a cím az állat angol megnevezését, a racoont egyesítette a crack szóval).

A nevetségesen alacsony költségvetésű filmhez egy előzetes is érkezett, amiben maga a mosómedve is látható, akit egy bábu formál meg, szóval ahogy mondani szokás: a forgatás alatt egyetlen állatnak sem esett bántódása.

A film szinopszisa szerint a mosómedve „rémálomszerű gyilkológéppé” változik, miután nagy mennyiségű erős, szintetikusan módosított utcai drogot fogyaszt el, amelyet a helyiek hajigáltak szét az erdőben.

A trailer láttán a twitterezők fantáziája is beindult. A felhasználók teljesen odavannak a filmért, amit előreláthatólag az év végén mutatnak be, de vannak, akik már arról vizionálnak, hogy össze kéne ereszteni Crackcoont a Kokainmedvével, amiből egy afféle epikus csata kerekedne, mint mikor Freddy és Jason gyepálták egymást.

még több drogos állat

Brutális jószág a kokainmaci, kár, hogy mégis fogatlan

A több kiló kokaint felzabáló, és ámokfutásba kezdő barnamedve alapötlete annyira erős, hogy papíron elrontani se lehet.

Tovább

 

Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon bemutatják-e a filmet, de ha igen, akkor akár az is lehetne a címe, hogy:

MosóMETHve

(Oké, tudjuk, a két kábszer nem ugyanaz, de egy ekkora trashfilmnél ez már nem oszt, nem szoroz.)


(via NME, Unilad)