A Mátrix 4. színészgárdája újabb főszereplővel bővült

Az Aquaman sztárja is szerepel majd a kultikus sci-fi folytatásában Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss oldalán.

Miután idén nyár végén kiderült, hogy a korábbi pletykák igazak, és tényleg elkészül a legendás Mátrix-trilógia folytatásaként egy negyedik rész, méghozzá az eredeti direktorok egyikének, Lana (korábban Larry) Wachowskinak a rendezésében, egyre több infó érkezik a várva várt filmről.

A legújabb értesülések szerint a korábban hivatalosan is bejelentett visszatérő Keanu Reeves (Neo) és Carrie-Anne Moss (Trinity) oldalán egy Yahya Abdul-Mateen II nevű színész is főszerepet fog játszani. Őt a magyar nézők A legnagyobb showmanből, az Aquamanből és a Mi című horrorból ismerhetik, de ő lesz a közelgő Kampókéz reboot főszereplője, ezenkívül benne lesz a hamarosan érkező Watchmen sorozatban is.

Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

 

Azt nem lehet pontosan tudni, melyik karaktert alakítja majd Abdul-Mateen, de korábban arról szóltak a hírek, hogy a Mátrix 4. részben előzményfilm lesz, ezért Lana Wachowski gőzerővel keresi a fiatal Neót alakító színészt, és ugyanígy szüksége lesz majd egy fiatal Morpheusra is. Szóval nem kizárt, hogy utóbbit már meg is találta az 1986-os születésű színész személyében.

Ahogy arról korábban már írtunk, a stáb jövő februárban kezdi a forgatást, Chicagóban, a premier pedig valamikor 2022-ben lesz. Hogy miről fog szólni a Mátrix 4., azt természetesen még nem árulták el, de a rajongók persze már ötletelnek: a legviccesebb elméleteket ebben a cikkünkben szedtük össze.


(via NME)