A szuperhősök nélkülünk sehol sem lennének

Nézd meg a Marvel megható köszönővideóját!

A Marvel tíz évvel ezelőtt, 2008-ban mutatta be első képregény-adaptációját, a Vasembert, amit ezután az elmúlt évtizedben további tizenhét szuperhősfilmjük követett. A cég úgy véli (helyesen), hogy sikere nekünk, nézőknek köszönhető, ezért most a szóban forgó filmek legnagyobb sztárjain keresztül mondanak köszönetet nekünk.

Az egyperces videóban maga Vasember, vagyis Robert Downey Jr. nyitja a sort szép szavakkal („Köszönjük nektek, rajongóknak a tízévnyi támogatást és ösztönzést! Miattatok tartunk most itt.”), majd megszólal többek közt Chris Evans (Amerika Kapitány), Anthony Mackie (Sólyom), Chris Hemsworth (Thor), Dave Bautista (Drax), Tom Holland (Pókember), Mark Ruffalo (Hulk), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) és Don Cheadle (Rhodes ezredes) is.

A sztárok köszönetet mondanak azért, hogy hosszú sorokat állunk ki miattuk, hogy a különböző cosplay rendezvényeken beöltözünk, hogy elolvassuk a képregényt, miután láttuk a belőle készült filmet, de még a Twitteren zajló csatározásokat is megköszönik.

A Marvel-univerzum szuperhősei közül legutóbb, február közepén a Fekete Párduc jelentkezett, de természetesen nincs megállás: a közelebbi vagy távolabbi jövőben további 14 képregény-adaptáció várja premierjét. Legközelebb, április 26-án a Bosszúállók: Végtelen háborút láthatjuk, majd júliusban jön A Hangya és a Darázs. 2019-ben egy új szuperhőssel, Captain Marvellel ismerkedhetünk meg a vásznon, aztán pedig egy újabb Bosszúállók-mozi vár ránk.


(via Digital Spy)