A váratlanul elhunyt Lance Reddickre emlékeztek a John Wick 4. premierjén

“Kib*szott szar, hogy nincs most itt” – mondta Keanu Reeves.

A John Wick negyedik részének hétfői, Los Angeles-i premierje egyszerre volt ünnepi és gyászos, hiszen pár nappal korábban, váratlanul hunyt el a film, és az egész franchise egyik színésze, Lance Reddick. A TCL Chinese Theater-ben ülők mind kék szalagot viseltek, mivel ez volt a kedvenc színe a színésznek, aki 60 évesen, természetes halállal hunyt el. Szerepelt többek közt a Drót, A rejtély és a Harry Bosch - A nyomozó című sorozatokban. A John Wick-filmekben a kezdetektől, 2014 óta jelen volt.

Forrás: GettyImages

 

“Lance egy különleges, humanista művész volt, egy méltóságteljes úriember. Ahányszor csak belépett a forgatásra, különleges élmény volt látni, milyen szenvedéllyel végzi a munkáját. Nagyon könnyű volt együtt dolgozni vele”

– mondta Keanu Reeves, a film címszereplője.

Chad Stahelski rendező is felszólalt:

“Lance majdnem tíz évig volt jelen az életemben. Máson is dolgoztunk együtt, nem csak ezen a négy filmen. Boldognak kell lennem, és büszkének arra, hogy ennyi időt tölthettem vele. Hiányozni fog”.

Reddick halála mindenkit megdöbbentett, Laurence Fishburne így foglalta össze érzéseiket:

“Még mindig sokkos állapotban vagyunk”.

Keanu Reeves pedig valószínűleg mindenki indulatát közvetítette, amikor azt mondta: “Kib*szott szar, hogy nincs most itt”.

A John Wick: 4. felvonás március 23-tól látható a hazai mozikban. Kritikánkat itt olvashatjátok.

(via The Independent, Variety)