A Westworld kurtizánja is benne lesz az új Star Warsban

Thandie Newton is csatlakozott a Han Solo-előzményfilmhez. Vajon az űrcsempész nője vagy az anyósa lesz?

Igazi sztárparádét vonultat majd fel a 2018. május 25-én mozikba kerülő, egyelőre cím nélküli Han Solo-mozifilm: a vagány csempészt alakító Alden Ehrenreich mellett benne lesz Woody Harrelson, Emilia Clarke valamint a legújabb hírek szerint Thandie Newton is, aki az öntudatra ébredt robotkurtizánt alakította a Westworld tévésorozatban.

Thandie Newtontól egyáltalán nem áll távol a sci-fi zsáner: a Westworld mellett korábban a 2004-es Riddick - A sötétség krónikájában is szerepelt.

Azt viszont egyelőre nem tudni, milyen szerepet szán a Lucasfilm a 44 éves színésznőnek. Valószínűleg nem ő lesz Lando Calrissian anyja, hiszen a fiatal csillagközi hamiskártyást és szerencselovagot a 34 éves Donald Glover alakítja a filmben. Az viszont elképzelhető, hogy esetleg Thandie Newton lesz a Disney-féle, új Star Wars-kánonban nemrég felbukkanó Sana Solo, Han korábbi felesége, akit a csempész valamiért elfelejtett megemlíteni Leiának.

Marvel / Lucasfilm / The Walt Disney Company

És akit nem szerelemből, hanem kényszerből vett el, így voltaképp semmi furcsa nem lehet abban, ha a mozifilmben is felbukkan ez a temperamentumos, női űrkalóz karakter a nála jóval fiatalabb, '89-es születésű Alden Ehrenreich mellett. Persze az is lehet, hogy Thandie Newton a 20 éves Sana Solo anyja lesz, mivel a koréliai csempésszel összeházasodó űrkalóz szerepével korábban már Tessa Thomson és Zoe Kravitz neve is felmerült.  (via Geektyrant)