Armie Hammer meghozta Timothée Chalamet kedvét a kannibalizmushoz

Csak azért is megcsinálta a romantikus kannibálfilmjét.

A GQ-nak adott interjújában Timothée Chalamet először beszélt az Armie Hammerrel kapcsolatos vádakról. A két sztár a Szólíts a nevedenben szerepelt együtt. Az olasz Luca Guadagnino filmjében a Chalamet által alakított fiú beleszeret apja végzős diákasszisztensébe (Hammer), miközben Olaszországban nyaral.

Hammert 2021-ben több nő szexuális zaklatással, egy nő pedig nemi erőszakkal vádolta meg. A színész tagadott minden bűncselekményt, de elismerte, hogy "érzelmileg bántalmazó", és rosszul bánik az emberekkel.

A GQ riportere Chalamet-t a vádak időzítéséről kérdezte, ami egybeesett Guadagnino Csontok meg minden című kannibál szerelmi történetének forgatásával. A Hammer ellen felhozott vádak között szerepelt, hogy brutális szexfantáziái mellett kannibalizmusról is álmodozik a nőknek küldött SMS-ekben.

Az egyik sztár belebukott a kannibalizmusba, a másik mennybe megy miatta

Armie Hammert és Timothée Chalamet-t egyaránt az olasz Luca Guadagnino fedezte fel a Szólíts a neveden című filmben. S miközben Hammert kannibál szexuális fantáziái (és egyéb viselt dolgai) miatt kivetette magából a filmvilág, addig Chalamet sikert sikerre halmoz egy Bones and All című kannibál romantikus drámával. Cikkünkben utóbbi hátterének mentünk utána.

Még több kannibalizmus

 

Chalamet elmondta, hogy amikor olyan híreket látott, amelyek szerint a filmet Hammer ihlette, úgy érezte, hogy most már csak azért is meg kell csinálnia. A Csontok meg minden természetesen nem Hammer történetén, hanem egy regényen alapult.

Arra a kérdésre, hogy személyesen hogyan élte meg a Hammer elleni vádakat, Chalamet így válaszolt: "Nem tudom. Bármint mondok, clickbait lesz belőle.

A zavarbaejtő egy jó szó".

Ahogy megírtuk mi is, a botrány kipattanása után Hammer elvesztette a filmszerepeit, köztük a Shotgun Weddinget, a The Minutes című Broadway-darabot és a Keresztapa készítéséről szóló, Az ajánlat című tévésorozatot.

Május végén jelentették be, hogy Hammer ellen nem emelnek vádat szexuális zaklatás miatt, miután a Los Angeles megyei ügyészség arra jutott, hogy nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy a színészt bűncselekménnyel vádolják.

Hammer később interjút adott az Air Mailnek, és azt állította, hogy 13 éves korában szexuálisan zaklatta őt egy lelkész, és ezért kezdte a BDSM és az „extrém szexuális hatalmi dinamika” érdekelni.

A bántalmazási vádak kipattanása után Hammer a saját állítása szerint besétált az óceánba, kiúszott, ameddig csak tudott, és remélte, hogy vagy megfullad, vagy elüti egy hajó, vagy megeszi egy cápa.

Aztán eszembe jutott, hogy a gyerekeim még a parton vannak, és hogy ezt nem tehetem meg velük.”

Hammer és volt felesége, Elizabeth Chambers az év elején hivatalosan is elváltak, miután már 2020-ban különváltak.

Via: The Independent