Az új Bosszúállók-film sztárja nagyon durvát hibázott

Mark Ruffalo már kilenc hónappal ezelőtt elspoilerezte a Bosszúállók: Végtelen háború befejezését.

A Bosszúállók-filmekben Hulkot, azaz Bruce Bannert játszó színész még 2017 júliusában vétett irtózatos méretű hibát, amikor kollégájával, a Hadigépet (James Rhodesot) alakító Don Cheadle-lel együtt a Good Morning America vendégeiként a Thor: Ragnarököt reklámozták.

Ruffalo akkor nem tudta csukva tartani a száját, amikor a szuperhősök veszteséglistája került szóba, és elkezdte mondogatni az interjút készítő újságírónak, hogy csak várja ki a következő filmet (azaz a nemrégiben bemutatott Bosszúállók: Végtelen háborút), hiszen ott aztán nagy lesz az aratás a karakterek körében.

„Mindenki meg fog halni”

– mondja ki a színész végül a bűvös mondatot, amit nagyon nem kellett volna. Erre rögtön rájön ő maga is, hiszen Don Cheadle azonnal rászól („Hé, haver!”), és megpróbálja visszaszívni a dolgot („Nem tekerhetnénk vissza ezt a részt?”), de sajnos hiába: a videó már akkor felkerült a YouTube-ra, a napokban pedig újra keringeni kezdett.

Szívszorító egyébként nézni, mennyire bántja a dolog Ruffalót, és mennyire aggódik miatta.

„Most akkor bajban vagyok? Barry nagyon dühös lesz?

(Barry Curtis, az a munkatárs a Marvel részéről, aki a bizalmas információkért felel – a szerk.)” – kérdezgeti Cheadle-t, majd a kezébe temeti a fejét, miközben társa megpróbálja vigasztalni.

SPOILER! Az IGN igen alapos összeállításából még azok számára is kiderül, hogy a sztár csak egy kicsit túlozta el a dolgot, akik nem látták a filmet, mivel tényleg majdnem az összes fontos figura elhull a Thanos elleni küzdelemben. Van rá esély, hogy páran visszatérnek, hiszen egyrészt erre korábban is volt már példa a Marvel-univerzumban, másrészt továbbra is életben van az a filmes alapszabály, hogy nem halt meg az, akinek nem láttuk a holttestét – de Ruffalo bakija ezzel együtt is nagyon durva elszólásnak számít.

Ruffalo a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Forrás: Fórum Hungary

 

S hogy mi lesz a pletykás Mark Ruffalo büntetése, azzal kapcsolatban is csak tippelni tudunk. Az biztos, hogy a következő, jövőre érkező Bosszúállók-filmben még szerepel, mert ott a neve a stáblistán, de ez nem jelent semmit, mivel azt a Bosszúállók: Végtelen háborúval egy időben forgatták, jelenleg már az utómunkálatoknál tart. Azt azért le mernénk fogadni, hogy mostanában nem fog saját Hulk-filmet kapni…


(via Independent)