Az új Kedvencek temetője lesz minden idők legfélelmetesebb Stephen King-filmje?

Kijött egy második, igen ijesztő trailer is az idei év legjobban várt horrorjához!

30 évvel az 1989-es Kedvencek temetője ismét filmfeldolgozás készült Stephen King egyik legismertebb rémmeséjéből. Az új verzióban lényegében minden kötelező King-kellék felvonul, ami miatt a rajongók imádják az írót: egy teljesen átlagos amerikai család egy Isten háta mögötti porfészekbe, a Stephen King kedvenc játszóterének számító Maine államba költözik egy jobb és boldogabb élet reményében. Ám az új otthonuk csakhamar a zajos és zsúfolt nagyvárosnál is pokolibb hellyé válik a számukra!

Creedék új háza mellett böszme nagy kamionok róják az országutat, a szomszédban pedig a címbéli Kedvencek temetője fekszik, ahová az elgázolt állatokat temetik a helybéli gyerekek. De van a fák között egy ősi, sötét titkokat rejtő, elhagyatott indiántemető is, úgyhogy nem csoda, hogy nem sül ki semmi jó abból, hogy Creed apuka (Jason Clarke) és a szomszédja (John Lithgow) ide temetik el a család kedvenc macskáját, aztán pedig... De nem spoilerezünk – itt a legújabb előzetes, amiből minden kiderül:

A rajongók az új előzetes láttán egyébként rettenetesen kiakadtak a Paramount stúdióra a YouTube-on: szerintük a trailer felmondta az egész filmet, és lelőtt előre minden fordulatot. Mondjuk a veterán Stephen King-rajongók így is, úgy is kívülről fújják a sztorit, hiszen az eredeti regény 1983-ban jelent meg (a magyar fordítás 1993-as). Azt viszont egyre többször olvasni-hallani, hogy ez lesz az eddigi legparább King-adaptáció, amióta a horror fejedelmének műveit elkezdték vászonra vinni! A magyarországi premier április 4-én lesz, ott majd kiderül, tényleg olyan félelmetes-e az új King-film! (via The Independent)