Ben Affleck erotikus thrillert forgat a Szárnyas fejvadász 2 digitális escort lányával

A Batman-filmek nélkül maradt sztár és Ana de Armas a 9 és 1/2 rendezőjének új filmjében szerepel együtt.

Nem mondhatni, hogy unatkozna a Batman-maskara nélkül maradt Ben Affleck: sokéves kihagyás után ismét együtt dolgozik egy filmen országos cimborájával, Matt Damonnal, és egy erotikus thrillert is forgat a Szárnyas fejvadász 2049 hologramlányával, Ana de Armasszal.

A film címe Deep Water lesz, a rendezője pedig Adrian Lyne, aki az erotikus filmekben és thrillerekben is igazi királynak számít a Tisztességtelen ajánlat és a 9 és 1/2 hét óta. A forgatókönyvet Zach Helm és Sam Levinson írja meg Patricia Highsmith regényéből (ő írta A tehetséges Mr. Ripley-könyveket is). A film annál a New Regency stúdiónál készül majd, amelyiknek több évtizeden átívelő, szoros munkakapcsolata van a Disney-hez került Fox stúdióval.

Ben Affleck és Ana de Armas egy házaspárt alakít a filmben. Victor és Melinda van Allen kapcsolata kifulladni látszik, ezért azzal fűszerezik meg az éjszakáikat, hogy mindketten szeretőt kezdenek tartani, a másik tudtával és beleegyezésével. A nem is annyira titkos légyottok azonban egyre kellemetlenebbé kezdenek válni, amikor a pár által megismert, új emberek hirtelen, titokzatos körülmények között meghalnak... (via Collider)