Bill Murray és Dan Aykroyd is visszatér az új Szellemirtók-filmben – ELŐZETES

De ezúttal nem csak a nosztalgiára mennek rá.

Befutott a Szellemirtók – A borzongás birodalma című film új előzetese, amiben jobban megismerhetjük a sztorit és a szereplőket – köztük a főgonoszt is, a démont, aki elhozza az új jégkorszakot.

A március végén érkező filmben

a régi és az új szellemirtóknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot egy második jégkorszaktól, amit egy régi műtárgy szabadít el.

Meg persze egy „magas, sötét és kanos” lény, ahogy Peter Venkman (Bill Murray) nevezi. Ezúttal tehát a szellemirtók „alapcsapat” is része az akciónak, nem csak azért vannak ott, hogy megdobbanjon a rajongók szíve, sőt Venkman, Ray Stantz (Dan Aykroyd) és Winston Zeddemore (Ernie Hudson) mellett a negyedik tag ezúttal a korábbi titkárnő, Janine Melnitz (Annie Potts) lesz.

Az „új csapat” természetesen a 2021-es Az örökségben megismert Spengler-család: Paul Rudd Gary Groobersonja, Carrie Coon Callie Spenglerje, valamint két gyermekük, Phoebe (Mckenna Grace) és Trevor (Finn Wolfhard). De a kis habcsókemberekék és a zöld, nyálkás Slimer is visszatér az új részben, viszont láthatóan ezúttal nem csak a nosztalgiáé a főszerep.

még több szellemirtók

10 érdekesség, amit talán nem tudtál a Szellemirtókról

Kétségkívül a világ egyik legjobb filmje, és mint a legjobb alkotásoknál lenni szokott, nem ment minden simán, mire eljutott a mozikig.

Tovább

 

A borzongás birodalma láthatón tobzódik az új ötletekben isamellett, hogy az első rész klasszikus könyvtáros jelenetét is megidézi –, hiszen a földből kinövő hatalmas jégnyársak kifejezetten látványosak, a drónra szerelt szellemcsapda pedig mutatja, hogy a szellemirtók haladnak a korral.

A Szellemirtók – A borzongás birodalma március 28-án érkezik a magyar mozikba.

(via Variety, The Hollywood Reporter)