Szellemirtók – A borzongás birodalma

Bakancslistához adom
Ghostbusters: Frozen Empire
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai fantasztikus kalandfilm, vígjáték, 115 perc, 2024

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz!

De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik.

Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.
Bemutató dátuma: 2024. április 11. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Peter Venkman
Ray Stantz
Trevor Spengler
Phoebe Spengler
Callie Spengler

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
fferlen73 ápr. 18. 18:50:34 4/10
Mint minden szakma, ahogy egyre többen vagyunk emberek a Földön, a filmkészítő és filmszereplői szakma is erősen felhígult.

Egyre inkább jellemző manapság, hogy tehetségtelen, hiteltelen színészek játszanak el, még tehetségtelenebbek által írt forgatókönyveket.

Számomra ez a film sem kivétel, és hát közelébe sem ér a 30 évvel ezelőtt készült filmekhez sem színészi játékban, sem események vezetésében, sem ötletességben, hiába vették elő a régi öregeket.

Habár számomra ez egy zsák f@s volt, az 1-es azért mégis túlzás lenne, így egy gyenge 4-asre értékelném.
evelynbrown ápr. 15. 12:45:33
Ghostbusters: Realm of Chills is amazing! The graphics are so mind-blowing that I was so excited about it, that I even took off early from my https://ukessaywritingservice.co.uk/. just to catch this movie. Highly recommend it!
10/10
Kidlacee ápr. 11. 21:12:59 10/10
Szerintem hozta a kötelezőt, ráadásul eddig ez a régi film az, amit úgy sikerült folytatni, hogy nem vált kínossá a franchise. Felépítésében inkább a harmadik részt követte kb a hetvenedik percig, majd az utolsó 40 perc inkább az első részhez hasonlítható ami mindenképp jó hír. Külön öröm, hogy figyeltek arra is , hogy a jellegzetes szellemirtó dolgok hűek maradjanak a régi részekhez.

Annyi volt nekem érthetlen, hogy miért nem magyarázzák meg a filmben, hogy New York miért van tele szellemekkel, mikor a harmadikban is elmondják, hogy harminc éve egy szellemet sem láttak. Azóta hogy szaporodtak el, illetve a kutatóbázison lévő tárolóba is gyűjtötték őket negyven évig


Ha az első kettő tíz pont akkor a harmadik 7, ez a negyedik meg 8.
10/10
Kidlacee febr. 03. 12:51:47 10/10
Azért jó lenne tudni hogy a három dátum közül mikor lesz nálunk ? A hivatalos oldal március 22-t ír az oldalak többsége meg itt a plakát 28at az intercom meg április 11-et.