Carrie Fisher lánya is esélyes volt Rey szerepére a Star Wars 7-ben

Billie Lourdot végül az Ellenállás kakaóscsiga hajú tisztjeként láthattuk a filmben.

Carrie Fisher lánya, Billie Lourd volt nemrég a vendég a The Ellen Show-ban, ahol a 25 éves színésznő elmesélte: maga a rendező, J.J. Abrams hívta fel azzal Az ébredő Erő forgatása előtt, hogy jöjjön el a castingra, mert még nem találták meg a fiatal női főhőst alakító színésznőt.

Billie Lourd el is ment a meghallgatásra, de végül nem ő lett a befutó, hanem az addig szintén ismeretlen Daisy Ridley, Carrie Fisher lányát pedig az Ellenállás Leia-frizurás tisztjeként, Connix hadnagyként láthattuk a 2 milliárd dollárt kaszáló Star Wars-folytatásban.

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

Billie Lourd végül olyan jól érezte magát a Star Wars 7 forgatásán, hogy kedvet kapott a színészkedéshez – ami elég furcsa fejlemény annak tükrében, hogy az anyját lényegében pont a Star Wars és a showbiznisz tette tönkre. A szerepet kapott a Scream Queens és az American Horror Story tévésorozatokban és a Billionaire Boys Club című drámában, idén decemberben pedig a Star Wars 8-ban is viszontláthatjuk.

Harrison Ford, Lucasfilm president Kathleen Kennedy, George Lucas, Billie Lourd, and Mark Hamill backstage at #StarWars Celebration. #SWCO

Star Wars Movies (@starwarsmovies) által megosztott bejegyzés,