Chris Hemsworth felismerhetetlen a Mad Max 5 forgatási fotóin

A motorizált mikulásra hasonlító sztárról továbbra sem tudni, hogy a fiatal Halhatlan Joe lesz-e az előzményfilmben, vagy ádáz ellenfele, Dementus hadúr.

A Marvel-filmek sztárja, Chris Hemsworth teljesen felismerhetetlen a Furiosa ausztráliai forgatási fotóin, a kócos, ősz szakállával és a fura műorrával. A lesifotókat először a The Daily Mail közölte le, de azóta természetesen már futótűzként terjednek a Twitteren. Íme:

A Mad Max-franchise várva várt, jelen állás szerint 2024-re elkészülő ötödik része spin-offként és előzményfilmként is szolgál majd a 2015-ben nagy sikert aratott Mad Max – A harag útjához. Abban Charlize Theron játszotta Imperator Furiosát, ez a film azonban a fiatal Furiosa történetére fog koncentrálni, egészen pontosan arra az időszakra, amikor elrabolják a szülőföldjéről, és annak a Dementus hadúrnak a kezére kerül, aki a motoros martalócaival épp háborúba indul Halhatlan Joe ellen. A fiatal Furiosát ezúttal Anya Taylor-Joy alakítja, de valószínűleg mások is a harcias lány bőrébe bújnak majd, mivel George Miller rendező elmondása szerint A harag útja három nap és két éjszaka alatt játszódott le, ez az új történet viszont 15 évet fog felölelni.

Ezt a hosszabb időintervallumot igazolja Chris Hemsworth a mostani fotója is, mivel az ősz szakállával a karaktere idősebbnek tűnik, mint a nyár elején napvilágot látott lesifotón, ahol még vörös volt az arcszőrzete. Hemsworth ezúttal egy arany(?)  bőrmellényben látható, ami látni engedi a muszklijait és hasizmát is, a másik forgatási fotón pedig egy olyan járgányban látható, amely megszólalásig hasonlít A harag útja tüskékkel és fegyverekkel felturbózott sivatagi autóira. Vagyis a rajongók megnyugodhatnak: az előzményfilm abszolút hű marad elődjéhez a produkciós dizájn tekintetében.

Bár az új lesifotók elég jó képet adnak az elmaszkírozott Hemsworth-ről, szemernyivel sem kerültünk közelebb ahhoz, hogy a Marvel-filmek sztárja pontosan milyen karaktert alakít majd a Mad Max-kánonban. Korábban azt pletykálták, hogy ő a Furiosa főgonosza (mi is megírtuk itt a PORT.hun), és a mostani fizimiskája alapján ehhez már kétség sem férhet. Az azonban még mindig nem világos, hogy Hemsworth a fiatal Halhatlan Joe lesz, vagy ádáz ellenfele, Dementus hadúr... De akárki is lesz persze végül Halhatlan Joe, az biztos, hogy az új filmben is viszontláthatjuk majd két fő emberét, Rictus Erectust és a Szerelőt, akiket ezúttal is Nathan Jones és Angus Sampson alakítanak.

(via Screenrant & Movieweb)