Chris Hemsworth kisfia alakítja a fiatal Thort - itt az előzetes!

Az új Thor előzetesében is láthatjuk a csemetét az ifjú villámistenként. De több színész és a rendező gyerekei is feltűnnek a filmben.

Chris Hemsworth nyolcéves fia, Tristan a Thor: Szerelem és mennydörgés trailerének elején az erdőben szaladgál egy rövidke montázsban, amely Thor gyerekből felnőtté válását mutatja be. A büszke apa a film premierjén megerősítette fia cameóját, és azt is elárulta, hogy 10 éves lánya, India is eljátszott egy aprócska szerepet. Hozzátette, hogy Natalie Portman és a gonosztevőt játszó Christian Bale gyerekei is feltűnnek, de Taika Waititi rendező is megmutatta a csemetéit.

Nem akarom, hogy gyereksztárok legyenek. Ez csak egy különleges élmény volt, amit mindannyian átéltünk.

Arra a kérdésre, hogy a gyerekei élvezték-e, hogy híres apjuk oldalán szerepelnek, így válaszolt:

Imádták. Nagyon jól érezték magukat.
A Hemsworth család a Thor: Szerelem és mennydörgés június 27-én tartott Sydney-i díszbemutatóján
Forrás: Lisa Maree Williams/GettyImages

 

Instagramja alapján Hemsworth gyerekei alapból szeretik a szuperhős mókázást – a gumikalapács Mjölnirek különösen feldobják ezeket a remek Thor-szereléseket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

 

Nem ez az első alkalom, hogy a színész becsempészte a rokonait, hiszen a bátyjának, Luke-nak (akit a Westworld biztonsági főnökeként ismerhetünk) is adott egy cameót az egyik Thor-filmben, és szintén színész felesége,  Elsa Pataky (Az elfogás című akcióthrillere a minap került fel a Netflixre) is kapott egy kisebb szerepet a Thor: Ragnarökben.

A hollywoodi sztár unokatestvérének, Luke Van Osnak is adott néhány karriertanácsot, mielőtt a fiatal színész megkapta az áttörést jelentő szerepet a Home and Awayben – ugyanabban az ausztrál szappanoperában, ahol Hemsworth is kezdte pályafutását.

(Forrás: Daily Mail)