Dolph Lundgren is megszólalt a Rockyn élősködő paraziták ügyében

Ivan Drago megformálója azt hitte, Stallone-nak is köze lesz a Drago-spinoffhoz, ezenkívül megnyugtatta a rajongókat.

Ahogy korábban mi is megírtuk, tovább bővül a Rocky-filmek sora, méghozzá a bokszoló egykori ellenfelével, a Dolph Lundgren által alakított Ivan Dragóval és fiával a középpontban. Az erről szóló hírt viszont nem mindenki fogadta örömmel, hiszen a sportfilmes franchise atyja (és Rocky életre keltője), Sylvester Stallone úgy véli, így csak kiszipolyozzák az általa alkotott karaktereket.

„...ez a szánalmas, 94 éves producer és az ő idióta, naplopó, keselyűként viselkedő gyermekei, Charles és David

megint egy olyan csodálatos karakter húsát tépkedik le egészen a csontig, akit én alkottam,

mindezt anélkül, hogy nekem szóltak szóltak volna. Bocsánatot kérek a rajongóktól, én soha nem akartam, hogy a Rocky-filmek karaktereit kihasználják ezek az élősködők” – írta Stallone egy azóta már nem elérhető Instagram-posztban, és azt is hozzátette, hogy egykoron egyébként tisztelte „Dolph-ot”, de ő soha nem mondta el neki, hogy mi folyik a háta mögött azzal a karakterrel, akit alkotott neki.

Stallone és Lundgren egy másik közös filmjük, a The Expendables tokiói premiején, 2010-ben. Forrás: Kiyoshi Ota / Getty Images


A producer, akire Stallone kiakadt (és aki valójában nem 94, hanem 91 éves), Irwin Winkler, akinek a javára annak idején, az első Rocky-film készültekor a sztár lemondott a forgatókönyv szerzői jogairól, hogy a mű egyáltalán megvalósulhasson, mert fiatal művészként neki nem lett volna pénze leforgatni. Amúgy mivel Drago fiát, Viktort korábban a Creed II-ben láthattuk, ami már eleve a Rocky-filmek spinoffja, a most tervbe vett alkotás konkrétan egy spinoff spinoffja lesz.

A színész-forgatókönyvíró keserű szavaira most a korábban Ivan Dragót alakító és a készülő projekttel kapcsolatba hozott Dolph Lundgren is reagált, szintén az Instagramon. „Csak hogy tisztázzuk a dolgokat a lehetséges Drago-spinoffal kapcsolatban. Még nincs jóváhagyott forgatókönyv, nem kötöttünk szerződést, nincs kiválasztva rendező sem, és nekem személyesen az volt a benyomásom, hogy barátom, Sly Stallone is be van vonva a projektbe, akár producerként, akár színészként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dolph Lundgren (@dolphlundgren) által megosztott bejegyzés

 


A múlt héten sajnálatos módon túl hamar szivárgott ki a sajtó felé a hír.

Kapcsolatba léptünk Mr. Balboával (ez Rocky vezetékneve – a szerk.), szóval minden rajongó megnyugodhat.

Hát így” – írta a svéd színész, sorait pedig egy ütésre emelt öklöt mintázó emojival zárta, illetve egy őt és Stallone-t vicceskedő, imitált pofozkodás közben ábrázoló fotóval kísérte. Kíváncsian várjuk az ezt követő további fejleményeket; hiszen az, hogy Sylvester Stallone leszedte a posztját, arra is utalhat, hogy első dühét követően meggondolta magát a karakterek kiszipolyozásával kapcsolatban.


(via EW)