Edgar Wright tele van filmtervekkel, de a Baby Driver 2 most még nincs terítéken

A Haláli hullák hajnala rendezője idén nyáron horrort forgat: olyan lesz majd, mint Polanski Iszonyata.

A Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok rendezője, Simon Pegg országos cimborűja, Edgar Wright idén ismét filmet fog forgatni. De nem a sokak által várt Nyomd, bébi, nyomd 2-t, hanem egy pszicho-horrort, ami olyan lesz, mint Polanski Iszonyata vagy Nicolas Roegtől a Ne nézz vissza!

Edgar Wright és Simon Pegg a londoni The Grosvenor House Hotelben pózolnak a Jameson whisky és az Empire magazin díjával, miután 2014-ben a Világvége lett legjobb brit film (fotó: David M. Benett/Getty Images)

 

A 44 éves brit rendező az Empire magazinnak adott interjújában arról mesélt, hogy már javában folyik a projekt előkészítése, a tervek szerint nyáron indulna a forgatás Londonban. És hogy miért pont ott?

Rájöttem, hogy soha nem forgattam még filmet London belvárosáról, a Sohóról, pedig az elmúlt 25 évben elég sok időt eltöltöttem el ott. A Vaskabátok és a Haláli hullák hajnala olyan helyszíneken játszódott, ahol én magam is éltem korábban. Ez a film arról a Londonról szól majd, ahol én magam is szeretnék élni.

A rendező azért a Nyomd, bébi, nyomd folytatását is meglebegtette az interjúban:

A Baby Driver 2 első kéziratvázlata már elkészült. Az új felvonás ki fogja bővíteni a világot, bemutat néhány új karaktert, és nagyban előre fogja vinni a sztorit,

(via Consequenceofsound.net)