Eldobod az agyad ettől a Toy Story-rajongói teóriától

Íme a szomorú igazság, ami végez gyerekkorod illúziójával! Kiderültek a sötét tények kedvenc rajzolt figuráinkról…

A Toy Story franchise 1995-ös indulása óta több rajongói elmélet is napvilágot látott az animációs filmek játékhőseivel és többi karakterével kapcsolatban, onnan kezdve, hogy valójában ők az élőlények, egészen odáig, hogy Andy anyukája a főgonosz.

Toy Story 4. Forrás: Fórum Hungary

 

A legújabb teóriát maga a Toy Story 4. rendezője, Josh Cooley kezdte el terjeszteni – bár ragaszkodik hozzá, hogy az ötlet maga nem tőle származik.

„Azt hallottam valakitől, hogy a játékok valójában energiavámpírok, akik vér helyett a gyerekek örömével táplálkoznak”

– mesélte a direktor a DigitalSpy-nak. Később azonban Cooley finomított a dolgon, és kicsit átalakította az ötletet, meghagyva azt a részt, hogy a játékfigurák halhatatlanok. „Most valami nagyon nyálasat fogok mondani, de szerintem amíg létezik gyermeki szeretet a világon, addig a játékok is életben maradnak” – közölte.

Ezzel együtt azért a vámpíros dologban is van valami: talán ezért szabadult meg Molly Bo Peeptől, és talán ezért olyan kegyetlen Sid a játékokkal, mert ők tudják, mi az igazság – így valójában Sid az igazi hős. De ez még mind semmi: egy még meredekebb teória szerint ugyanis az sem kevésbé félelmetes elgondolás, hogy a játékok nem halhatatlanok, hanem igenis meghalhatnak.

Amennyiben ugyanis a bábuk meghalnak (ahogy arra egy Twitter-felhasználó lánya hívta fel a figyelmet), Andy (vagy az új gyerektulajdonos) úgysem venné észre, így a továbbiakban a holttestükkel játszana. Na, akkor ennek szellemében próbáljuk minél jobban élvezni az új Toy Story mozit, amelynek a bemutatására már csak június 20-ig kell várnunk.


(via DigitalSpy)