Élő videóban pityeredett el a fiatal sztár, amikor megtudta: ő lesz Supergirl

Andy Muschietti rendező személyesen hívta fel Sasha Calle-t, hogy tudassa vele a nagy hírt: bekerült a 2022-es Flash-mozifilmbe.

Ben Affleck Batmanje, Michael Keaton Batmanje, és a Batman Superman ellen illetve Az Igazság Ligája blockbusterekben villámlábú Flash-ként megismert Ezra Miller mellé a Warner leigazolta az új Supergirlt is a The Flash stábjába. Az S-betűs szerkóban repkedő női szuperhős a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja, Sasha Calle lesz. A hírt maga a rendező, Andy Muschietti közölte a 25 éves színésznővel egy videóchat során, Calle pedig nagyon elérzékenyült, mert a beszélgetés elején még nem is gyanította, miért kérdezgetnek tőle olyanokat, hogy tud-e repülni. Callét 425 aspiráns közül választotta ki a Warner, ő lesz az első latin-amerikai felmenőkkel rendelkező Supergirl. Mivel Muschietti argentin rendező, a Bostonban született amerikai színésznőnek pedig kolumbiai rokonai vannak van, nem meglepő, hogy a lenti videóban néhány szót spanyolul is váltottak egymással a nagy izgalmak közepette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andy Muschietti (@andy_muschietti) által megosztott bejegyzés

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 2022-ben a vírushelyzetre való tekintettel vagy a mozikban, vagy az HBO Maxon, vagy mindkét formátumban egyszerre debütáló, új szuperhősfilmben pontosan melyik Supergirl fog szerepelni. A „klasszikus”, S-betűs felsőt hordó, piros miniszoknyás, szőke Supergirl, Kara Zor-El a kánon szerint Superman, azaz Kal-El unokatestvére, akit szintén egy kis űrhajóval küldtek a Földre, amikor a Krypton bolygó elpusztult. A karakter 1959-es felbukkanása óta azonban több Supergirl is megfordult már a köpenyes igazságosztók között (az eredeti Kara Zor-El pedig meghalt, de később persze ő is visszatért):

  • Matrix, akit Lex Luthor alkotott meg protoplazmából és Lana Lang emlékeiből (bár romantikus szálak fűzték Luthorhoz, később átállt a jók oldalára).
  • Linda Danvers, akit Matrix mentett meg azzal, hogy egybeolvadtak, így Danvers is szuperképességekre tett szert.
  • Cir-El, aki azt állította magáról, hogy ő Clark Kent és Lois Lane lánya a jövőből – de kiderült, hogy a lány valójában az ördögi Agykeselyű szupererejű teremtménye (később ő is a mestere ellen fordult, és átállt a jók közé).

A rajongók természetesen máris azt találgatják, hogy Sasha Calle ezen utóbbi Supergirlök közül lesz valamelyik a filmváltozatban, hiszen Lana Lang a Smallville tévésorozatban sötét hajú volt, Cir-El pedig már eredetileg sem szőke Supergirlként szerepelt a DC-képregények oldalain. (via Deadline