Elszabadul a zenés-táncos őrület a Joker 2. új előzetesében

Még annál is furább lesz a film, mint amire az első hírek alapján számíthattunk.

2024. október 3-án kerül a mozikba a 2019-es Joker folytatása, amelyben a Joaquin Phoenix által alakított címszereplő társat kap maga mellé a Lady Gaga által játszott Harley Quinn személyében.

A filmhez, amelyet ezúttal is Todd Phillips (Másnaposok) rendezett, már készült idén áprilisban egy teaser trailer, amiből kiderült, hogy igazak a pletykák: tele lesz zenével és tánccal a magyarul Joker: Kétszemélyes téboly címen futó produkció. Az új előzetes még erre is rátesz egy lapáttal, végig szól a nagyívű musicalzene, miközben Arthur Fleck  egy bírósági teremben szónokol, Harley Quinn bohócrúzst ken magára, és látjuk a párost csókolózni is.

Az író-rendező korábban ezt mondta a film zenei vonatkozásáról:

Azért választottuk [Harley Quinn szerepére Lady] Gagát, mert ő egy varázslatos személyiség. Producer voltam az Egy csillag születikben, és már ott úgy éreztem, hogy varázslatos. Sosem beszéltem a filmről úgy, mint musicalről, de [a Joker 2] egy olyan alkotás lesz, ahol a zene lényeges elem.”

Mielőtt a film befut a mozikba, versenybe száll a szeptemberi Velencei Filmfesztiválon is. Öt éve a Joker is itt mutatkozott be, és el is nyerte az Arany Oroszlánt.