Emlékeztek még a Kandi Lapok legfélelmetesebb Batman-ellenfelére, a Patkányfogóra?

Ő is benne lesz a Suicide Squad 2-ben, akárcsak King Shark, Polka-Dot Man és Peacemaker!

James Gunn, miután a Disney eltávolította őt A Galaxis Őrzői 3 stábjából a 10 évvel ezelőtti holokauszttal, a pedofíliával és nemi erőszakkal viccelődő Twitter-üzenetei miatt, átigazolt a konkurenciához, és most ő rendezi meg a Warnernek a Suicide Squad 2-t. Nemrég derült ki, hogy a filmben Deadshotot már nem Will Smith fogja játszani, hanem Idris Elba, most pedig bejelentették a csapattársait is, akik az új Öngyilkos Osztag tagjai lesznek, afféle balfácán Batman-ellenfelek all star csapataként.

Ratcatcher, azaz a Patkányfogó nekünk, magyaroknak is ismerős lehet a régi Batman-füzetekből: a Kandi Lapokban megjelent Norm Breyfogle-Alan Grant-John Wagner által jegyzett széria egyik legbizarrabb és legfélelmetesebb ellenfele volt, ahogy modern kori hammelni patkányfogóként a csatornában kóricált egy egész rágcsáló hadsereggel a sarkában. A film annyiban fog eltérni a képregénytől, hogy itt egy nő lesz a maszkos, borzas hajú Patkányfogó, és Deathsot lesz a nevelőapja. Az új Suicide Squad további tagjai:

  • King Shark, alias Nanue, gonosz hawaii cápaember,
  • Polka-Dot Man, akinek színes, piros pöttyök vannak a testén, ezeket tudja afféle eldobható pattanásként tűzlabdává és más veszélyes játékszerekké átalakítani,
  • Peacemaker, a bomlott elméjű egykori szuperkatona, vietnami veterán és kormányügynök, aki annyira áhítozik a béke után, hogy bármennyi embert képes lenne megölni érte.

Egyelőre nem tudni, mely színészek kapják majd a fenti szerepeket, de komoly összegben mernék fogadni arra, hogy a drabális cápaember szerepét James Gunn országos cimborája, Dave Bautista fogja megkapni, és Margot Robbie is vissza fog térni Harley Quinnként. (via Geektyrant)