Érkezik a Sims-film Margot Robbie-val és a Matchbox-mozi John Cenával a főszerepben

A Barbie után újabb nagy projekten dolgozik Margot Robbie, és a Mattel sem áll le.

Már hosszú ideje pletykálták, de végre a The Sims készítői megerősítették, hogy tényleg film készül a népszerű videójáték-sorozat alapján. A játékóriás Electronic Arts (EA) bejelentette, hogy az Amazon az MGM stúdióval dolgozik a filmen. 

A közleményből az is kiderült, hogy

Margot Robbie produkciós cége, a LuckyChap és a Loki rendezője, Kate Herron is részt vesz a munkában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Sims (@thesims) által megosztott bejegyzés

Jövőre 25 éves lesz a Sims

Az EA egyelőre nem árult el túl sok részletet a készülő produkcióról, de azt ígérték, hogy 2025-ben, amikor is a Sims videójáték a 25. évfordulóját ünnepli, már sokkal több információval fognak szolgálni. 

A The Sims egy életszimulátor-videójáték, melyet a Maxis fejlesztett és az Electronic Arts jelentetett meg.  A játékban virtuális emberek (simek) életét lehet irányítani. 2000 februárjában bocsátották kereskedelmi forgalomba, azóta 4 része jelent meg, de mindegyikhez tartozik számos kiegészítő játék is.

Margot Robbie egy Monopoly-filmen is dolgozik

A népszerű színésznő a tavalyi Barbie-filmnek nemcsak a főszereplője volt, hanem a producere is. Margot Robbie a produkciós cégét közösen vezeti a férjével, Tom Ackerley-vel. A világsztár korábban bejelentette, hogy egy Monopoly-filmen is dolgoznak. 

Több olyan filmet akarunk készíteni, amelynek olyan hatása van, mint a Barbie-nak” 

– mondta akkor a színésznő.

Jön a Mattel újabb dobása is

A Barbie nagy sikere után az  amerikai játékgyártó cég ismét készen áll a filmgyártásra. Nemrég kiderült, hogy az Apple Original Films megszerezte a Matchbox jogait, és hamarosan ebből a játékból élő szereplős filmet forgat a Skydance a Mattel Filmsszel. A rendező pedig nem más lesz, mint Sam Hargrave, aki leginkább a Russo fivérekkel folytatott együttműködéseiről ismert, többek között ő volt a Marvel Moziegyetem számos filmjének kaszkadőr-koordinátora.

A főszerepet pedig John Cena kapta. 

Cena eddig az egyetlen név a film szereplői közül, akinek felfedték kilétét a készítők.

A Matchbox egy 1953 óta létező játék- és modellmárkanév, ami elsősorban játékautóiról híres. Ez az elnevezés az egykori angol gyártó cég, a Lesney Products első nagyobb szériás modellautóinak méretére utal. A cég az első jelentősebb játékautó-gyártó volt a világon, és máig szerte a világon ismerik. 

Forrás: Collider és BBC