Eszelősen durva lett Nicolas Cage új bosszúfilmje!

Cage a saját maga kovácsolta baltával vág rendet a szerelmét elraboló, perverz kultisták közt!

Idén januárban, a Sundance Filmfesztiválon debütált Nicolas Cage legújabb bosszúfilmje, a Mandy, ami a műfaját tekintve leginkább egy őrült, pszichedelikus horrorfilm. A kritikusok év elején egyöntetűen azt írták, hogy Cage élete alakítását nyújtotta benne. Maga a film eszelősen durva:  tele van szürreális jelenetekkel, mivel a Red nevű főszereplő egy olyan, világtól elvonultan élő, tudatmódosító szereket sem elutasító, buddhista hippi a '80-as évek Amerikájában, aki teljesen kivetkőzik önmagából, miután egy Jeremiah nevezetű, perverz kultista és a martalócai elveszik tőle a feleségét, Mandyt. The Verge januárban nem spórolt a dicsérő jelzőkkel:

Eszelős, elfajzott akcióhorror Az erőd nyomdokain, ami rendkívül sok vérrel és szürreális csavarral viszi tovább a klasszikus gonosz kultisták-toposzt, megfejelve egy vad tekintettel tomboló Nic Cage-dzsel.

És tényleg igazat beszélt a cikkíró, a trailer alapján ugyanis valóban ez lesz az elmúlt évek legjobb, és egyben legvéresebb Nicolas Cage-filmje!

Mandy érdekessége, hogy egy eddig nem túl ismeret horrorfilmes,  (a Tombstone - Halott város egyik kameratechnikusa!) rendezte, a dokumentumfilmes operatőrrel,  közösen jegyzett forgatókönyvből. Az amerikai premier szeptember 14-én lesz, reméljük, valamilyen úton-módon itt Magyarországon is meg fogjuk majd tudni nézni Nicolas Cage szürreális rémálmát!