Ez a legjobb film most a Rotten Tomatoes szerint

Új film taszította le a trónról a Toy Story 2-t, a Lady Bird című film ráadásul egy elsőfilmes alkotása, ami jelenleg 100 százalékon áll a mozis oldalon 170 értékelés után.

Greta Gerwig rendezőnő debüt filmje, a Lady Bird jelenleg 100 százalékon áll a mozis oldalon 170 értékelés után. Bár csak rövid kritikai észrevételeket fogalmaztak meg, és a sok pozitív értékelés mellé valószínűleg elkezdenek majd szállingózni a negatívak is, a közönség értékelése jelenleg 87 százalékon áll.

Mindenesetre a Rotten Tomatoes történetében eddig ez a legjobb kritikákat kapó film: 170 pozitív értékelés mellett egyelőre nulla darab negatív kritikát kapott, ráadásul mindezt egy elsőfilmes érte el. Eddig a Toy Story 2 állt az első helyen, ami 163 kritika után is 100 százalékon állt. 

A Saoirse Ronan főszereplésével készült Lady Bird a kilencvenes években játszódik, a színésznő egy tizenhét éves, a művészetek iránt elkötelezett tinédzsert alakít, aki Sacramentóból Kaliforniába költözik. A filmet a magyar mozik előre láthatólag 2018 áprilisában mutatják be.