Ezekre a filmekre voltunk leginkább kíváncsiak az idén

Az IMDb online filmes adatbázis nyilvánosságra hozta, mely trailereket nézték a legtöbben az oldalukon. Az eredmény elég meglepő.

Méghozzá azért, mert nem a Star Wars: Skywalker kora végzett az első helyen, de még csak nem is a Bosszúállók: Végjáték, hanem a Joker, amit ugyan szintén nagy várakozás előzött meg, de azért nem gondoltuk volna, hogy lenyomja kíváncsiságfaktorban a Csillagok háborúja rajongók és a Marvel fanek tömegeit.

Todd Phillips rendhagyó képregény-adaptációja után azért ott figyel a Bosszúállók: Végjáték, de a bronzérmet nem a legújabb Star Wars film, hanem egy indiai akciódráma, a K.G.F: Chapter 1 szerezte meg. A Star Wars: Skywalker kora csak a negyedik lett, az ötödik helyen pedig megint egy bollywoodi alkotást, a Kabir Singh című romantikus filmet találjuk.

A TOP10-be bekerült még a Pókember: Idegenben (6. hely), a John Wick harmadik része (7. helyezés) és a Mi című pszichohorror is (10.), a tizenegyedik helyet pedig egy televíziós alkotás, a Csernobil című HBO sorozat csípte meg.

A húszas listában ott találjuk még a Terminátor: Sötét végzetet (13.), a Volt egyszer egy… Hollywoodot (14.), a Shazam!-ot (15.), az Aladdint (16.), az Az című horror második részét (17.), a Jégvarázs 2-t (18.), de még olyan kevésbé emlékezetes filmeket is, mint az X-Men: Sötét Főnix és a Godzilla II. – A szörnyek királya (19. és 20. hely). A teljes listát itt böngészhetjük át.


(via IMDb)