Ezért maradt ki Matthew Perry a BAFTA-s megemlékezésekből

Sokan felháborodtak, amiért nem szerepelt a tavaly elhunytakról megemlékező klipben – most megérkezett a magyarázat.

A február 18-án, vasárnap éjjel David Tennant műsovezetésével megtartott gálán a megemlékezős szegmens során a Ted Lasso színésznője, Hannah Waddingham énekelte Cyndi Lauper Time After Time című dalának feldolgozását, miközben a vásznon a szórakoztatóipar tavaly elhunyt fontos alakjait mutatták.

Forrás: Michael Buckner / Getty Images


Az érzelmes szekcióban olyan sztárokról emlékeztek meg, mint Jane Birkin, Carl Weathers, Julian Sands, Tom Wilkinson, Harry Belafonte, Alan Arkin, Michael Gambon vagy Tina Turner. Sok néző sérelmezte viszont, hogy Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja, aki több filmben is szerepelt (Bolond szél fúj, Bérgyilkos a szomszédom, Megint 17), hiányzott az összeállításból.

Perry tavaly októberben halt meg, 54 éves korában, ketamintúladagolás következtében, Los Angeles-i otthona jacuzzijában. Miután a színész mellőzésén sokan méltatlankodtak a közösségi médiában, a BAFTA kiadott egy közleményt a témában.


A szervezet biztosított róla mindenkit, hogy a sztárt nem figyelmetlenségből nem említették, hanem egy nagyszabásúbb megemlékezést tartanak neki egy közelgő eseményen. „Ezúton jelentjük be, hogy Matthew Perry

posztumusz kitüntetésben részesül a májusi BAFTA televíziós gálán,

és emellett a honlapunk megfelelő részén is megemlékezünk róla” – olvasható a nyilatkozatban.


A BAFTA nyerteseiről ebben a cikkünkben írtunk korábban.


(via Independent)

 

A tavaly októberi szomorú hír

Meghalt a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry

54 éves korában elhunyt Matthew Perry, minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, a Jóbarátok Chandlere.

Tovább