Fájni fog, ha a kacér Jennifer Lawrence elcsábít

Megérkezett a részben Magyarországon forgatott Vörös veréb című kémthriller első előzetese.

Megérkezett az első előzetese Jennifer Lawrence részben nálunk forgatott filmjének. A Red Sparrow lendületes kémthriller, amiben a színésznő egy olyan ügynököt alakít, akit csábításra képeztek ki. Csakhogy akit elcsábít, az már nem nagyon tudja élvezni.

Jason Matthews nyugalmazott CIA-tiszt első regénye az Agave kiadónál jelent meg - íme a fülszöveg: 

A Vlagyimir Putyin vezette Oroszországban az orosz hírszerzés tisztje, Dominyika Jegorova keservesen próbálja kiismerni és túlélni a posztszovjet hírszerzés veszedelmes dzsungelét. Épp csak kikerült a Verébiskoláról – ahol hírszerzési célokat szolgáló csábításra képezik ki a hallgatókat –, és egyből Nathaniel Nash CIA-tisztre állítják rá. Ő a kapcsolattartója az amerikaiak egyik legértékesebb kémének, akit valaha sikerült beépíteniük az oroszok közé.

A lélegzetelállító sebességgel pörgő cselekmény Oroszországból indulva Finnországon, Görögországon és Olaszországon keresztül az Egyesült Államokba vezet minket. Jegorova és Nash halálos össztűzben találják magukat, amely már nem csak az ő életüket, hanem másokét is veszélybe sodorja. Titkos hűségeskük köttetnek és szegődnek meg, miközben minden hírszerző ügynökség veszélybe kerül Moszkvától egészen Washingtonig.